Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO

zwracam sie do was z pytaniem czy mozna obejsc jakos bana ;p

jak pewnie wiekszosc z was mam konto na ktorym trzymam kase i sprzedaje itemy ale ostatnio nie zauwazylem ze GM wlazl na serwer i napisalem sobie "KUR WA" dosłownie tak i dostalem bana za omijanie cenzury do 24.08.2010r no po prostu zal jakis dziwny GM ;p zeby od razu na tyle czasu bana sypac to ja nie wiem ;p no i mam teraz taki problem ze potrzebuje kupic FMSa +9 i mialem juz na niego prawie kase i juz jej nie mam bbede mial po odbanowaniu konta :D czy mozna by jakos to obejsc bo Gm napisał mi ze nie ma mozliwosci skrocenia bana. Z góry dzieki

Opublikowano

Można napisać odwołanie od bana, ale w twoim przypadku nic nie można zdziałać. Musisz czekać ;)

Ja czekałem jak dostałem bana za wulgi i się doczekałem xD

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

1.Możesz odwołać się od bana !

2. ale i tak ci nic to nie da więc trzeba odczekać karę

3 masz nauczkę że nie warto przeklinać bez powodu :P

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Tak, każdy wie, że z noobami ciężko wytrzymać i jak się wyklnie to ulży, ale jak nie chcesz mieć bana to lepiej powiesić na ścianie tarczę i jak jesteś zły przez metina to zamiast używać wulgaryzmów wal w w/w tarczę głową, aż przejdzie Ci złość :D

Opublikowano

a ja znam sposob na wejscie na zbanowane konto ;D tylko ze sie nie da handlowac itemami tym sposobem po wejsciu na konto kiedys na starym kliencie wbilem na monastyr na zbanowane konto i moglem robic bodajze wszystko oprocz kupowania i wogole handlowania czy cos takiego... tylko nie wiem na jakiej zasadzie to dziala bo konto nie wiem za co zbanowane bylo a wbic nie moglem bo konto zablokowane nie wiem czy czasem nie zbanowali mi wtedy konta po dlugim czasie nie uzywania a sporo nie uzywalem ponad rok. ;d

Opublikowano

Też dostałem bana za wulgi ale odwołanie nic nie dało -.- Poczekałem ten miesiąc na odbanowanie wchodzę patrzę a tam konto puste -.- jak się dowiedziałem to ktoś miał dostęp do e-maila i wiedział do kiedy mam bana. Więc uważaj i na to .

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

heh no coz trzeba poczekac bo do bana doliczone jest takie cos jak na wczesniej gralem na innym serwerze i ktos mi usunal postac i strworzył "hejka co tam" wiec w odpowiedzi stworzylem postac "GOWNO CIOTO" i za to zostal doliczony ban do tego konta i musze 24.08 napisac zobowiazanie do usuniecia tej postaci xD

Opublikowano

ja tez mam to samo napisałem KURWA jak był gm i ban błagam was jak obejść bana ?

koniu91145

błagam jaki to sposób ?

Opublikowano

Gdyby banik byl na IP -to dla bardziej zaawaansowanych userow mpc to bylby rai -proxy ; ))

No nic-moj kumpel dostal bana za allegro,hh na zawsze ale jakos ublagal tim i po pol roku mu odbanowali ^^

Poczekaj -w ten czas zabaw sie ,znajdz dziewczyne ; ))

Ale wiesz gmowie to takie troche cwaniaczki :P

Kumpel po wbiciu na konto -dostal oczojebu dwustronnego ,nic na koncie nei bylo tylko char ^^

Opublikowano

@UP

Niema to jak pocisnac scieme co nie? Po 1 odwolanie mozna wysylac do 1 miecha od blokady konta. Po 2 Jezeli dostales bana na stale za allegro to na 100% cie nie odbanuja nawet jezeli masz brata GM <jahahhahahaha> (Kocham ten tekst ;[)

Wiem to poniewaz 6 miech temu zbanowali mi 88lvl za powod wymyslony ("Manipulowanie Dowodami" ) ban na wszystkie konta i wysylalem po 2 odwolania dziennie az wkoncu zostawilem te sprawe olalem to i tydzien temu napisalem odwolanie i dostalem odpowiedz ze juz niemoge sie odwolac bo minelo 2 tygodnie ;]

Jak ktos bedzie sapal ze 88lvl to chyba na priv wkleje e mail jaki dostalem po zbanowaniu ;] dla ciekawskich nick LodziarzLeon z s9 Agronas

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

@UP

Niema to jak pocisnac scieme co nie? Po 1 odwolanie mozna wysylac do 1 miecha od blokady konta. Po 2 Jezeli dostales bana na stale za allegro to na 100% cie nie odbanuja nawet jezeli masz brata GM <jahahhahahaha> (Kocham ten tekst ;[)

Wiem to poniewaz 6 miech temu zbanowali mi 88lvl za powod wymyslony ("Manipulowanie Dowodami" ) ban na wszystkie konta i wysylalem po 2 odwolania dziennie az wkoncu zostawilem te sprawe olalem to i tydzien temu napisalem odwolanie i dostalem odpowiedz ze juz niemoge sie odwolac bo minelo 2 tygodnie ;]

Jak ktos bedzie sapal ze 88lvl to chyba na priv wkleje e mail jaki dostalem po zbanowaniu ;] dla ciekawskich nick LodziarzLeon z s9 Agronas

przestańcie pierniczyć i pomóżcie nam jakoś...

Opublikowano

przestańcie pierniczyć i pomóżcie nam jakoś...

co ty downie myslisz ze bana obejdziesz? powodzenia . ZROZUM ZE MUSISZ ODCZEKAC TE BLOKADE gdyby mozna bylo obejsc kazdy bo to robil

94051081471225724789.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...