Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pyt dot. Ecsro

zenON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj otrzymałem konto na ECSRO (dzięki dark). Niestety mam czas tylko w weekendy a sprawdzić chwilowo nie mogę , ponieważ trwa inspekcja serverów.

1. Ponieważ mam czas tylko w weekendy stąd pytanie , długo wbija się na ESRO.Słyszałem że po 6h mam nadzieje że to zwykła plotka

2.Czy da się odczuć duża różnicę w expieniu ? Nie mam za bardzo czasu na powolne expienie.

3. Często sam inspekcje / jak długo potrwa jeszcze ta ? miało być coś ok do 19 jest 11:30 i nadal inspekcja.

4. Nie jestem pewny czy dobrze zainstalowałem clienta. Najpierw standardowa instalacja , następnie pobrałem fembria.mediapk2 oraz autopota , czy to wystarcza do gry na ECSRO?

12ii1.png
Opublikowano

Ok.W takim razie wywalam avasta, Fembria.Media pk2 i client razem w partach wystarczą powiadasz ? / ale na str pisze że jest inspekcja.

EDIT : wrzuciłem inne pk2 i działa dzięki za napisanie że nie ma inspekcji 5 *

12ii1.png
Opublikowano

Ja robie tak Cheat Engine AC i wbija i do 2 h max mi wbija.

Lub (zależy czy masz swój pokój ) wstajesz o 4 włączasz ECSRO wbijasz włączasz stalla i idziesz w kime wstajesz o tej godzinie w której będziesz w stanie mógł grać.

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...