Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasz Idealny Serwer

F4k3r

Serwer Metin2  

264 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ciezkosc Serwera

• Hard (75 lvl w kilka dni)
    • Normalny (80 w kilka dni)
    • Easy (80 w jeden dzien)
  2. 2. Typ Serwera

• ZZYT2 (Brak epikow, roznych rodzajow eq)
    • CSYT2 (Pelno mozliwosci ulepszen)
  3. 3. Ulepszanie Eq

• Latwe (Brak ulepszaczy, Zadko Pali)
    • Ciezkie (Ulepszacze, Zadko Pali
    • Trudne (Ulepszacze, czesto pali na +9)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otoz przymierzam sie malymi krokami do postawienia serwera na maszynie dedykowanej. Chcialbym zrobic ankiete i zobaczyc czego chcecie jaki serwer wam odpowiada co jest dla was najwazniejsze w grze aby bylo milo. Wyniki dadza mi duzo do myslenia i beda kreowac za niedlugo powstaly serwer.

Chcialbym abyscie wyrazili swoje opinie na temat ankiety i kilku pytan:

1. Czy tolerujesz platny is

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach

3. Czy chcesz max 127 lvl

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? )

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ?

7. Typ wymarzonego serwera

wakow9.png
Opublikowano

1. Toleruje płatny IS, pod kilkoma warunkami:

-nie jest zbyt drogi (zbyt tani też nie musi być z umiarem)

-wszystko co z IS można zdobyć w grze.

2. Nie chce eq + 9 w sklepach, gdy by takie było to serwer szybko padnie tylko miecze, zbroje itp. na 1lv może być w sklepie.

3. Gdy by można to chciałbym max 1000 (tak aby te gre rozbudować pod exp a nie pvp)

4. Jeżeli chodzi o epiki to oczywiście ,że tak ale bardzo ciężko o epiki n.p 10% szansy na ulepszenie.

5. Skille na P powinno się robić misją u kapitana za 1 szy skill na P płacimy mu 10kk za drugi 20kk, za trzeci 30kk, za czwarty 40kk i za 5 50kk, nie ma możliwości zrobienia 6skilla na P u sury i szamana.

6. Na "aka New Longju" nie grałem , grałem na New Longju i nie chcę takiego serwera (był tam za łątwy exp a za trudno o itemki.)

7.Mój ulubiony styl serwerów to 4fun hard (średni/trudny exp i wszystkie itemki nie licząc epików w sklepach. Oczywiście wszystko +0 i nie ma być magicznego metalu zwój błogosławieństwa starczy.)

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy serwerze dedykowanym.

Danielitos

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

1. Czy tolerujesz platny is nie!!

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach eq w sklapach (hwangi,epickie bronie)

3. Czy chcesz max 127 lvl tak ale na start 70 lvl

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni powinny byc w sklepach

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) powinny byc na start

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ? nie!!!!!!!!

7. Typ wymarzonego serwera PvP

860331433165800174608.png

Opublikowano

Serwerów 4Fun jest pełno na Hamachi... Nikt chyba nie będzie wydawać na IS jeżeli w kilka chwil będzie można zakupic epicki w sklepie i nabić setny level... A co za tym idzie?? Brak kasy na zapłatę kolejnego miesiąca za serwer i serwer OFF.

Co do pomysłow do mam pełno ale ich nie zdradzę bo planuje swój własny serwer =)

Opublikowano

Rozumiem was wszystkich ale pomyslcie wszystko na start a dedyk na 3 miesiace po tygodniu gra sie nudzi i co sie dzieje ? Napewno pierwszym serwerem bedzie tryb bardziej hard ale zawsze mozna zrobic 2 na tej samej maszynie albo i 3 4 fun z resetami.

wakow9.png
Opublikowano

Jeżeli będziesz robił HARD to mogę Ci pomóc. Nie znam się na edytowaniu klienta lecz jestem dobry (myślę) w wymyślaniu fabuły. To znaczy robienie questów, wymyślanie historii, irobienie czegoś oryginalnego.

Oczywiście teraz oferuję ci pomoc bo nie jestem pewny co do mojego serwera... nie jestem pełnoletni ,a chyba trzeba być ,żeby wykupić serwer dedykowany =)

Opublikowano

1. Tak, ale pod 2 warunkami:

-all co w IS będzie w grze

-bez możliwości kupowania w IS szkat, broni itp.

2. Mogą być, ale max na 1lvl.

3. 127lvl może być, tylko żeby nie było tak, że wbija się 101lvl i już nie leci exp...

4. 50% na zrobienie epika i żeby nie było zbroi hwang.

5. Powinny być misje na kamyki.

6. Nie grałem, nie wiem.

7. Coś w stylu novamt2.

Opublikowano

-Toleruje tylko w formie utrzymania serwera dedykowanego,on kosztuje.

-I niezbyt drogi

Nie,moze być eq +6 na 1lvl

Tak ^^

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni

Tak,więcej broni to uzupelnienie tej przepaści levelowej po 95 lvl.

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? )

-Trudno,powinna być jakaś radość z tych skilli a nie wbijasz kamykami i ku ze sklepów w 5min.

-Misje na kamyki to dobry pomysl.

-Oczywiście,to byl najlepszy serwer na jakim gralem.

Podobny do newlongju,może też być jakiś HARD.Lubie 4Funy ale tylko na krótką metę

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Witam,

Otoz przymierzam sie malymi krokami do postawienia serwera na maszynie dedykowanej. Chcialbym zrobic ankiete i zobaczyc czego chcecie jaki serwer wam odpowiada co jest dla was najwazniejsze w grze aby bylo milo. Wyniki dadza mi duzo do myslenia i beda kreowac za niedlugo powstaly serwer.

Chcialbym abyscie wyrazili swoje opinie na temat ankiety i kilku pytan:

1. Czy tolerujesz platny is Nie ładuje kasy w coś czego tak naprawde nie ma więc nie zależy mi

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach U handlarzy wystarczy eq na 1lvl +9 i bronie na 30+9

3. Czy chcesz max 127 lvl Może być tylko gdzie do takiego expić

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni Jak najbardziej

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) Kamyki powinny być w sklepach jak na większości serwerów

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ? I tak nie grałem na newlongju więc sie nie wypowiem

7. Typ wymarzonego serwera Coś jak Diwang2

s2c77Oa.png

Opublikowano

1. TAK jeżeli Itemki z IS bedą dostępne normalnie w grze u chandlarzy, nie drogi, bez mozliwosci kupienia w nim zbroji, broni...

2. TAK ale eq na 1 lvl +9 do tego bron na 30lvl

3. 127lvl to dobry pomysł, ponieważ można dłużej pograc( ale tylko jeśli exp by szedł przyzwoicie)

4. TAK bonie epicikie to dobry pomysł

5. Skille na P powinno się wbijać jak na PL

6. Nie grałem

7. YT2Game

Opublikowano

skopiuj idealnie newlongju to bedziesz bogiem

Podlaczam sie. Newlongju pozostanie dla mnie the best privem na zawsze pomimo ze gralem na wielu i gram obecnie na csyt2!!

1209724821770342.png
Opublikowano

1. Czy tolerujesz platny is : Toleruje Ale Ćoś W Stylu Chinoli Na Te Podstawowe Rzeczy Zeby Była Kasa A Na Te Lepsze Trzebaby Było Troszeczke Zabulić

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach : Jasne Że Nie To By Popsuło Zabawe

3. Czy chcesz max 127 lvl : Wtedy Bedzie Mozna Dłużej Pograc

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni : Epiki Muszą Być Niema Praktycznie Takiego Serva Gdzie Niema Epików Czasem Sie Zdarza Ale Żadko Ale Ja Bym Dał Tak 65% na ulepszenie

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) Moim Zdaniem To Żeby Były Od 65 lvla Misje Ale Takie Łatwe Np Zabic 500 Demonow Łucznikow

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ?Ja Tam Wole aka Insomnie Nie Grałem Na NewLongju Wiec Nie Wiem

7. Typ wymarzonego serwera Exp Jak Na Insomni Drop Troche Większy 5 Level Konia Na Start Możliwosc Robienia Konia Co 4 Godziny Itemy +6 Misje Np Zeby Zdobyć Perły Np Krwawa Perła Za Zabicie 10 Królów Demonów Biała za 2 Żółwie A Niebieska Za 20 Ognistych Króli Drop Ulepszaczy To Że Z Co 10 Grupki By Mniej Więcej Ulepszacz Dropił A Itemy Jakies To Co 5 Grupke A I Zmniejszyc Wymagane Ulepszacze np Zamiast Nieb Perły I 2x Futra Yeti + To 1 Futro Yeti+ A I Lepszy Drop Stalek I Broni Na 70 lvl Z Tysiaków Bo Jak Każdy Wie One Słabo Dropia Czasem Nawet Trzeba Ubic 200 Tysiaków Rzeby Coś Dropło

I To By Było Na Tyle

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

ad1.Tak ale nie za drogi.

ad2.Tylko do 42lvl.

ad3.Chcę nawet 200lvl.

ad4.Tak.

ad5.Trudno ale kamyki w sklepach.

ad6.Nie.

ad7.OmegaMT2

Pomogłem???

.

Jeśli tak to daj +++

Opublikowano

1. Nie - nie kupuje w IS najlepiej żeby można było osiągnąć max lv bez ISu

2. Starcza zbroje na 1/26/42/61 lv +7/8/9

3. Oczywiście

4. No ba

5. Średnio - trudny drop kamyków z metinów ale 1 kamyk - 1 skill P ( Jak na csyt2 )

6. Nie widziałem go - nie wiem

7. CandyLongju

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszeń broni

1. Nie

2. Bronie do 40 lvl , zbroje do 42 lvl +3/4/5

3. Tak

4. Tak (10-25% szans na ulepszenie)

5. Misje by były dobrym rozwiązaniem.

6. Nie

7. Yt2Game , SDLongju

Opublikowano

1.Nie

2.+6

3.120 max

4.Bronie epickie jakie tylko sa hwangi equ(50% na ulepszanie)

5.skille P na poczatek wszystkie tak jak na ZXYT2

6.Nie

7.SDLongju,ZXYT2,slaby drop kasy i itemow

Bug yang na PL

TRADE HACK v2.1

ZXYT2

NIE Kocham mpcforum.pl!!!

Po chuj mi te +++ i --- lepiej kliknij na pierwszy odnośnik

Opublikowano

1.Nie

2.+6

3.120 max

4.Bronie epickie jakie tylko sa hwangi equ(50% na ulepszanie)

5.skille P na poczatek wszystkie tak jak na ZXYT2

6.Nie

7.SDLongju,ZXYT2,slaby drop kasy i itemow

Bug yang na PL

TRADE HACK v2.1

ZXYT2

NIE Kocham mpcforum.pl!!!

Po chuj mi te +++ i --- lepiej kliknij na pierwszy odnośnik

Opublikowano

1. Czy tolerujesz platny is - Nie

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach - Nie, wolę od +0 do +4/6 (Serwer z ulepszaczami)

3. Czy chcesz max 127 lvl - Pierw warto się postarać wbić ten maksymalny lv, a następnie myśleć o większym

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen broni - Oczywiście, że chcę

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) - Kamyki w sklepach, lecz nawet drogie

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ? - Tak

7. Typ wymarzonego serwera - ...

Opublikowano

1. Ni ch*ja jak jest is to nie gram. Wiem że tak sie zarabia na server ale to po prostu niesprawiedliwe !!

2. Nie bo każdy bedzie taki sam

3. 99lvl wystarczy. A jak już to żeby były jakieś wieksze korzyści z bicia lvli bo po co bić jak nic nowego nie bedzie ...

4. Po ch*j od cholery itemów? Wystarczą takie jakie są na pl.

5. To co napisałęś w nawiasie jest idealnym rozwiązaniem.

6. Nie grałem na NewLongju ;< Ale jak znam życie był on prawie jak global. Jakby zwiększyć drop kasy, ku i kamieni duchowych byłoby super. Najlepiej to dodać nowe mooby i mapy ale to byłby z rok roboty ;p Albo po prostu zmienić drop że np. boga z BO itp.

P.S. Fajny temat ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1. Czy tolerujesz platny is - NIE! dlatego gram na priv a nie na PLu

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach- Tak tlyko podstawowe do 30 lv

3. Czy chcesz max 127 lvl - oczywiście ale żeby sie ten lv troche wbijało nie w 2-3 dni

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszen bron i- tak

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) Misje na kamienie moga byc cos w stylu jak na krwisty kamien ale wtedy kamien powinien wchodzic na 100%

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ? nie

7. Typ wymarzonego serwera- Bilolog co 1H exp tak by 86 wbijac w tydzien dobry drop yang bardzo mały drop smieci brak ulepszaczy magicznych metali same bodzie kd +4 w sklepie.Kon bojowy z poziomem 20 a na militara trzeba samemu misje zrobic dodawanie bonow po 5bon i zmiana bonow po 100k zwoje egzo i rady po 100k 200sztuk bossy respiace sie co 30minut - 1H najlepiej żeby żadne haki nie działały.

Opublikowano

1.Nie !!!

2.Tak i to od 70+ ;p !!

3.Najlepiej 255 lvl max a na start 90.

4.Yasneee !!!

5.Od razu na P. Jak na ZxYt2.

6.Nie ... na początku 10 lvl w 3 sec. a potem 60 się dobić nie da.

7.ZxYt2 tylko bez ulepszaczy.

Masz problem ? Napisz może będę mógł pomóc !

:)

Możesz dać + !! ;)

Opublikowano

1. Czy tolerujesz platny is- Jak najbardziej

2. Czy chcesz duzo eq +9 w sklepach- Zbroje do 54 +9 i 30+9

3. Czy chcesz max 127 lvl- moze byc

4. Czy chcesz bronie epickie pelno mozliwosc ulepszeń broni - Stantart, ale zbey bylo tak jak na us/pl syrek +0 na 80 syrek +9 na 90

5. Czy uwazasz ze skille na P powinno sie robic latwo czy trudno (Kamyki latwe do dropu lecz nie w sklepach ? Misje na kamyki ? ) - Latwe i w sklepach

6. Czy chcialbys serwer aka NewLongju ? - Kocham ten serwer wiec TAK

7. Typ wymarzonego serwera - Gralem raz na takim serwie, ze za misje itp wybieralo sie Jakie inst chcialo sie dostac i sie dostawalo 5x egzo 5x rade 5x instr

Opublikowano

1.Oczywiście ,że nie

2.Tylko bronie na 30lvl ,zbroje do 34lvl'a

3.Nie

4.Tylko kowal i bodzie ,ew. metal

5.Trudno

6.Jasne

7.stary zzyt2 (gdy trzeba było używać proxy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...