Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega Polimorfia Co I Jak :)

2Only2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

yyy z marmurem /???

Na 35 lvl dajesz spokojnie rade bez marmurka ;>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Jerem, na bossa małp nie potrzebujesz marmura ; )

Nawiazując do tutoriala...

Wielki + dla Autora!

Opublikowano

Przejrzysty, dokładny tutek. Robie to co robię rzadko... dałem + ;D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ok thx ja mental to nie wiem czy tego bananożerce(ładnie ująłem bo tu są pewno małe dzieci które chcą szybciej nabić lvl i lepsze eq i wielcy koksy ;p)powale

a wogóle to super tut no i + massssssssszzzzzzz od mnie ;P

Opublikowano

Polimorfia

1. Jest to innymi słowy zamiana w potwora. Służy ona głównie do zabijania bossów, ponieważ gdy już zamienimy się w potwora zadajemy wtedy większe obrażenia. Polimorfia przydaje się dopiero na wyższych poziomach, ponieważ bossy są niezwykle silne, a pierwsze szkatułki wypadają z Królowej Pająków 60lvl. polimorfia_zamiana.jpg

Poprawka, pierwsze szkatułki wypadają z wodza orków . :)

Opublikowano

ekhm ekhm ekhm... mam kilka ale co do tego tuta

po 1 królową pająków może ubić pierwszy lepszy body bez poli z konika.Ubija ją się do 70 lvl z rękawicą.

po 2 ogonek ma tak jakby mniej hp lecz jego regeneracja jest większa niż królowej jak go otrujesz hp schodzi naprawdę szybko, bijąc bez truty potrzeba dużo na krytyka + 8-16 na omdlenie hp około 13k hp.

po 2 regeneracja jest tak jakby "zbugowana" nie opłaca się jej mieć w eq, na bossy oprócz królowej ona ma wrodzone "nno" najlepiej mieę omdlenie podczas omdlenia regeneracja bossa się zatrzymuje tak jak przy efekcie trutki.

po 4 krytyki zjawy sięgają do 16k więc gdy bijemy powoli jest duża szansa że akurat na nas to trafi. co do żółwika się nie wypowiem nigdy nie miałem zamiaru na nim zarabiać lecz i tak najlepiej bije się mentalem silne g+

resumując jeżeli chcemy zarabiać naprawdę duże kokosy na bossach potrzebujemy poli na P dużego nakładu yangów na start dobry buffek (oczywiście ślub z buffem) no i oczywiście musimy być ninją żadna inna klasa nie będzie biła tak efektywnia z powodu dużego dmg łuku co z połączeniem z wysokimi średnimi daje zabójczą broń pod poli

(przepraszam za składnie i interpunkcje lecz prawie śpie pisząc tego posta jutro zedytuje ;) )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Olbrzymi Duch Drzewa - boss wypadający z metków 85lvl.Jeśli chce się go ubić trzeba sporo omdleń lub niezłej ekipy,która ubije go bez marmurka.

Nie prawda jak jestes ogarniety to dasz go rade sam ubic... Wypada tez z metka 90 jak sie ma ubrane cos na spowolnienie to raz

Dwa Bon na dialby nie dziala na ognistego krola a na zwierzeta nie dziala na zolwia krolowa zjawe -.-

76561197982068149.png
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawy poradnik dla nieznających tematu. Zaraz dodam plusika.

Male sprostowanie moim bardzo skromnym zdaniem:

otrucie działa na 8, a nie jak w poradniku 6 lv roznicy w gore na mobki i bossy

Np na 65 mozna otruc 9ogonkow,czyli 65 a 72.

Ew. prosze mnie poprawic. Ladnie sie napracowales :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP czyta sie po 1 KU :)

Poradnik Troche mi znany Ale nie jestem pewny czy kopiowany

@OffTop

100 Post :)

OndteAw.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zjawa żółtego tygrysa - jeden z najcięższych bossów metin2,od 5-7k.Częste krytyki 10-15k.Słabsza regeneracja lecz dużo hp.

Posiadam szamanke smok +79 lw Pl s21 Candia hp powyzej 15 k.

Po wejsciu krytyka mialem 10k na minusie :P wiec krytyk nawet 25k :);)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...