Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob Na Kowala

tezla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien użytkownik zrobił temat, lecz zanim zdarzyłem dać odpowiedz został on przeniesiony do kosza.

Uzytkownik ten napisal:

Kto by podał 100 % buga na kowala żeby nie palił .

Za buga daje 5

Temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/186498-bug-kowal/

Taki bug istnieje ale nie za każdym razem działa. Jest po prostu większa szansa na ulepszenie.

1. Masz powiedzmy Riba. Kupujesz u handlarki Buty czy coś innego co da się ulepszyć i do jest tanie. Ulepszasz ciągle to co kopiłeś aż spali. Kiedy spali masz większa szanse ze nie spali ci Rib'a. Ale uwaga bo napisałem ze nie działa za każdym razem, ponieważ czasem pali 2x pod rząd.

2. Kupujesz "Łzę bogini" i liczysz na szczęście.

3. Lagujesz bardzo internet i dajesz loga. i w ostatniej sekundzie loga dajesz "Tak".

Wszelkie inne poradniki i sposoby w 90% nie działają.

Pomogłem ? Daj +

Prosze nie spamować. Komus moze sie przydac.

@Down: Wiesz mi sie wydaje ze to ma jakiś "limit" i pali. Np. Kiedy jest mało osób na serwerze (3-4 w nocy) ulepszam po 6-7 itemkow i nic nie pali, a kiedy jest dużo osób (12-15) wtedy pali po 2 item. To tak jakby na każde miasto przypadało 20 ulepszen i 5 spalen i kiedy juz spali 5 razy znowu 20 ulepszen. Ale to tylko moja teoria.

Opublikowano

Ja też mam. Przeciągasz item na kowala, dajesz ok, później nie i tak x15 później dajemy tak i item ulepszony. Działa na 100%. Licze na +

Ludzie zrozumcie końcu że nie ma żadnego sposobu na kowala. Wszystko zależy od szczęścia. I nawet jak jakimś sposobem nam 10x nic nie spali to tylko zwykły fart.

Opublikowano
1. Masz powiedzmy Riba. Kupujesz u handlarki Buty czy coś innego co da się ulepszyć i do jest tanie. Ulepszasz ciągle to co kopiłeś aż spali. Kiedy spali masz większa szanse ze nie spali ci Rib'a. Ale uwaga bo napisałem ze nie działa za każdym razem, ponieważ czasem pali 2x pod rząd.

Kiedyś tego używałem i rzeczywiście, zwiększa nieco szanse na ulepszanie, bo to działa na takiej zasadzie, że tamto spaliło to ten item ulepszy. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A ja robię tak : :)

Wchodzę na konia

W momencie wyboru Tak\Nie naciskam wyloguj

Jak pojawi się już 1sekunda

Szybko naciskamy tak i jednocześnie schodzimy z konia tak żeby nie zdążył się pojawić napis o wyniku ulepszenia ;)

Choć wiem że nie ma żadnego sposobu ten jakoś przynosi mi szczęście :)

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Ja mam buga . Robisz 99999 kont w metinie i przekładasz co chwilę coś do dolepszenia :}

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Wiem ze to głupie ale ja czasem gadam do kowala xD No i czesto sie udaje. Wiem ze fake ale to mi pomaga. I mowie np

-Elo kowal. Jak to ulepszysz to bedziesz kox

Robie item i jak zrobi to jest:

Dzieki kowal koxie :D

A jak spali to:

Nara cwelu -.-'

xD

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wiem ze to głupie ale ja czasem gadam do kowala xD No i czesto sie udaje. Wiem ze fake ale to mi pomaga. I mowie np

-Elo kowal. Jak to ulepszysz to bedziesz kox

Robie item i jak zrobi to jest:

Dzieki kowal koxie :D

A jak spali to:

Nara cwelu -.-'

xD

Japie*dole... Przecież to tylko pixele...

Opublikowano

Nie ma sposobu na kowala ...

Po prostu trzeba miec szczęście ...

A gdyby były 90% szanse myśle że

nikt by tego nie rozpowiadał ^ ^

Opublikowano

Powiem tak, warto obserwować szczęście u staruszki. Mianowicie ja 3 x pod rząd spaliłem bojowego bodziami na +7 w ten sam dzień ( miałem zły dzień kupiłem amulet ale nie pomogło), dziś zaś miałem wielkie szczęście, a że kasy mało postanowiłem robić u kowala, Ulepszył :D Na prawdę doradzam wam obserwujcie szczęście to wiele daje !!!!

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Jak macie jakieś propozycje to piszcie ^^. Moze akurat zadziała :D

@Mariek - Łza boginie nie daje szczescia ale chyba zwieksza szanse na ulepszenie przedmiotu.

Opublikowano

Łza bogini zmniejsza ilość traconego doświadczenia jak padniesz podczas expa, nic więcej. Nie daje szczęścia, ale zaszkodzić nie zaszkodzi :P

Opublikowano

@Kobier, też gadam do kowala :rolleyes:

Zrobił mi smierte od +0 do +7 zwykłym, potem smoczą od +1 do +7 i riba z +7 na +9 :D

Wiem, że to głupie, ale fajne :D

Ja mam potwierdzony sposób, przez 90% graczy metina, a więc:

Albo spali, albo nie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Amulet Karmy zwiększa szansę na ulepszenie. Możesz kupić go za 20k od staruszki tylko wtedy gdy masz pecha.

Co do mojego sposobu jest w 1000% niezawodny: musisz stać i się w niego wpatrywać

57199140501148694665.png

Opublikowano

a ja mam taki ze wszystko zdejmuje z eq i zaczynam walić potem caly czas naciskam spacje i rzadko kiedy spala

mi tak ulepszyl tygrysia od +0 do +7 :D

Opublikowano

Ja mam sposób na kowala ale jest on czasochłonny ;D

Jesli chcemy aby kowal ulepszyl nam na 95% to idziemy np z shinsoo do jinnio lub też np do chunjo i ulepszamy u kowala w jinno mi tak ulepsza praktycznie zawsze ;)

Lub też mozna kupowac amulety karmy u staruszki zwiększa ono nasze szczescie w ulepszaniu ;]

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

a ja robie tak działa na 100 %% wstaje o 12 w nocy składam ofiare kowalowi np z kota (moze byc pies zalezy co macie pod reka) i jak juz jest po ceremoni klikam na tak i zawsze wchodzi.

A tak na serio to chuja daje te wasze zabobony zrob tak a bedzie tak masz jakiś % na ulepszenie i gowno z tym zrobisz pozdro poćwicz

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Amulet karny zwiększa szczescie tylko jeżeli mamy pecha..

Ja mam swój sposób.

Mam już 5 charów ok 30 lv i nimi ulepszam. Tylko jeżeli mam duże lub troche szczęscia. Jak narazie to dropnalem 3 fms i jeden jest +8 a dwa pozostałe +6. Moge nawet ssy wstawić.

Opublikowano

Powiem tak, warto obserwować szczęście u staruszki. Mianowicie ja 3 x pod rząd spaliłem bojowego bodziami na +7 w ten sam dzień ( miałem zły dzień kupiłem amulet ale nie pomogło), dziś zaś miałem wielkie szczęście, a że kasy mało postanowiłem robić u kowala, Ulepszył :D Na prawdę doradzam wam obserwujcie szczęście to wiele daje !!!!

Staruszka nie zawsze mówi prawdę. Ja przy "wielkim szczesciu" ulepszalem eq na +7/8 kowal spalil 3 itemy pod rzad, przy zlym 2 itemy na +8 zrobilem. Wszystko jest losowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...