Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Zauważyłem na kilku forach zakładane posty na temat co jest ważne w danym expowisku. No to jedziem:

1. Dzikie psy itp. - tu nic nie potrzeba ;d

2. Dzikuski - Do zebrania całego spota wystarczy spora ilość defa. Można nabyć także absy na ludzi czarnego wiatru.

3. Orki - def i większa ilość hp. Opłaci się także eq na orki poniewarz zazwyczaj długo się expi na orkach.

4. Pustynia - Hmmm... hp i def wystarczy. Nie wiem czy bon na zwierzaki działa. Nigdy nie próbowałem, ale jak w v2 działa to na pustyni też.

5. BO - eq na hp +500 i najlepiej eq ze sporym defem. Lepiej kupić eq na orki.

6. Świątynia - hp myślę iż jest najważniejsze, def też nie zaszkodzi i bony na mistyki.

7. V1 - na początkowe pajączki trochę hp, defa i jak kto chce to zwierze. Na szpony naprawdę 1 skrzypce gra def. Hp to oczywistość ;))

8. V2 - Tak samo musi być defa. Lepiej też kupić eq na zwierze i strzały.

9. Las - Naprawdę dużo hp. Czym więcej defa tym więcej zabiorą. Oczywiście lepiej by defa też nie brakło.

10. Red las - tak samo jak las tylko tam walą większą przeszwe.

11. Atlantyda - Hp i def, eq na diabły :))

No to na tyle. Mam nadzieję iż pomogłem i zaoszczędziłem tworzenie tematów typu " Co ważne do expa w lesie ".

Liczę na + :)) Pozdrawiam

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Bon na zwierzaki działa tylko na moby w m1, na chuj piszesz jak jesteś nie doinformowany? ...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Bon na zwierzaki działa tylko na moby w m1, na chuj piszesz jak jesteś nie doinformowany? ...

i tak na wszystko eq kupować bez sensu marnie opisane ja znajduje tu tylko napisy spory def, większy def itp to nic nie daje

A co masz kupywać ??? Tylko eq na hp i absy czasem. Czyli norma. Dla Ciebie to może żadna nowość ale nie masz pojęcia jak lud robi bezsensowne tematy i wymyśla....

Na jednym forum ktoś napisał iż do lasu najlepiej zabrać ze sobą eq na mistyki. Innym koleś zapytał czy istnieją bony na drzewa...

Jak Ci poradnik nie potrzebny to nie krytykuj ;)) Jestem ciekaw ile razy już się spotkałeś z tego typem pytaniami :)

A i królik ;))) Bony na zwierzaki działąją w v2... Być może to ty nie jesteś poinformowany :))

113331483371297180698.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...