Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp

Sudaczek

Sura WP ;]   

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Sura WP jest ogólnie dobr? postaci? ?

• Tak
    • Nie
    • W kilku sprawach
    • Przewa?nie jednak ma kilka wad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)) Gram surakiem WP bo wojo mi się już znudził :) Surak ma 25lvl i ma następujący build...

1. Jedzie Wiadomo, że ostrze;

2. Wale strach pod namową kumpla;

3. Palec do pvp/pvm;

4. Zbrojka pójdzie;

5. Rozpro albo wir sam nie wiem ;/

6. To co zostanie ;d

I tera mam kilka pytań.

1. Proszę skomentować mój build i czy strach nadaje się do expa.

2. Mam buffka jeszcze z woja, eq +8/9 i trochę kaski ( zarabiam w swój sposób z tarczami więc kasa nie będzie problemem ) ostrze m1, strach 5, palec 1, wirek 1 i 4.5k hp i 200 coś defa ;d i gdzie expić ?? orki czy może na pustyni próbować?

3. Czy jest jakiś dobry sposób na zarobek dla sury ?? (przyda się)

4. Czy są jakieś bugi na WP ?

5. No to na tyle. Proszę tylko o rady dotyczące stworzenia silnego jak i w expie jak i w pvp WP ;d

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

ja wale opstrze czarowana strach/wirek lerpza czarowana zmniejsza dmg zadawane build taki sobie szczerze :)^^ 25 exp dzikusy do 28/9 potem idz na orki i na pustynie i porownaj jak exp jak sie zabija i gdzie lepiej :)

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

ja mam sure wp 87 lvl i mam build

Ostrze P

Zbrojka G10

Wir P

Palec P

rozproszenie M8

Strach 1

Expi mi sie bardzo dobrze

jechalem tak ostrze zbrojka strach ale jednak szybko zresetoalem strach bo mi sie nie oplacalo strach na 1 pkt mi starczal do atlantydy bo nie lecialy do mnie moby

jechac moim buildem starczy ci eq +6/7 ale fms conajmniej sr 15+

pozdrawiam

Opublikowano

tutaj masz minitut jak zagrać surką WP

http://www.mpcforum.pl/topic/184546-minitut-sura-wp/

Opublikowano

ja wale opstrze czarowana strach/wirek lerpza czarowana zmniejsza dmg zadawane build taki sobie szczerze :)^^ 25 exp dzikusy do 28/9 potem idz na orki i na pustynie i porownaj jak exp jak sie zabija i gdzie lepiej :)

Strach wziołem bo obniża dmg zadawane przez wroga, ignoruje wroga a na dodatek to abs na all ;)

ja mam sure wp 87 lvl i mam build

Ostrze P

Zbrojka G10

Wir P

Palec P

rozproszenie M8

Strach 1

Expi mi sie bardzo dobrze

jechalem tak ostrze zbrojka strach ale jednak szybko zresetoalem strach bo mi sie nie oplacalo strach na 1 pkt mi starczal do atlantydy bo nie lecialy do mnie moby

jechac moim buildem starczy ci eq +6/7 ale fms conajmniej sr 15+

pozdrawiam

Szczerze mówiąc masz bardzo dobry build ( przynajmniej mi się tak wydaje ) też o takim myślałem. Miałem problem z wybraniem buildu więc zwróciłem się do znajomego Sury Wp z grymka - TWO.

On poradził mi swój build i takiego też wybrałem. Widziałem na YT kilka filmów z jego kolekcji jak expi za pomocą stracha na P ;] Powiem iż wydaję mi się kozacki z połączeniem zbrojki na P.

Jako 5 skill wybrał rozpro a wir ma bodajże na 6pkt. Potem zapytałem kolegi z gildii xtryebladex, który podtrzymał build TWO mówiąc iż jest to dobry układ skilli.

tutaj masz minitut jak zagrać surką WP

http://www.mpcforum.pl/topic/184546-minitut-sura-wp/

Thx za poradnik jednak piszesz w nim o skillach przeważnie. Skille już mam wporządku, a czekam na odpowiedzi dotyczące zarobku itp ;)))

Pozdrawiam :)

A i za odpowiedzi daję + lub - jak kto woli ;D

Opublikowano

1. Proszę skomentować mój build i czy strach nadaje się do expa. (Tak nadaje , ale do pvp/exp lepszy ten build : Ostrze - zbroja - palec - wir - rozpro i strach 1 pkt )

2. Mam buffka jeszcze z woja, eq +8/9 i trochę kaski ( zarabiam w swój sposób z tarczami więc kasa nie będzie problemem ) ostrze m1, strach 5, palec 1, wirek 1 i 4.5k hp i 200 coś defa ;d i gdzie expić ?? orki czy może na pustyni próbować? ( Dobij ten 30 lvl)

3. Czy jest jakiś dobry sposób na zarobek dla sury ?? (przyda się) (Metki w m2 :P w kilka sekund lecą )

4. Czy są jakieś bugi na WP ? Na ostrzu P tak słszałem że przeszywka nie wchodzi oraz że jak walisz z ostrzem na P potworki w m1 to tracisz hp

5. No to na tyle. Proszę tylko o rady dotyczące stworzenia silnego jak i w expie jak i w pvp WP ;d w pvp tylko nno wystarczy; ] W pvp deff nie jest potrzebny tylko : abs-y ,hp , na ludzi i kryt ew. przeszywka . Palcem na P możesz wziąć 10k hp ( Przynajmniej mój kolega tak bierze ) .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1. Build trochę zły. Sura wp do expa to taki build:Ostrze-Zbrojka-Wir-Strach-Palec-Rozproszenie i pvp też

2. Orki Z Buffkiem

3. Boj+Czarowane m5 minimum i metki cienia wiem bo sam miałem sure 45lvl wp

4. Nie ma nic oprócz dmghacka

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

1. Proszę skomentować mój build i czy strach nadaje się do expa. (Tak nadaje , ale do pvp/exp lepszy ten build : Ostrze - zbroja - palec - wir - rozpro i strach 1 pkt )

2. Mam buffka jeszcze z woja, eq +8/9 i trochę kaski ( zarabiam w swój sposób z tarczami więc kasa nie będzie problemem ) ostrze m1, strach 5, palec 1, wirek 1 i 4.5k hp i 200 coś defa ;d i gdzie expić ?? orki czy może na pustyni próbować? ( Dobij ten 30 lvl)

3. Czy jest jakiś dobry sposób na zarobek dla sury ?? (przyda się) (Metki w m2 :P w kilka sekund lecą )

4. Czy są jakieś bugi na WP ? Na ostrzu P tak słszałem że przeszywka nie wchodzi oraz że jak walisz z ostrzem na P potworki w m1 to tracisz hp

5. No to na tyle. Proszę tylko o rady dotyczące stworzenia silnego jak i w expie jak i w pvp WP ;d w pvp tylko nno wystarczy; ] W pvp deff nie jest potrzebny tylko : abs-y ,hp , na ludzi i kryt ew. przeszywka . Palcem na P możesz wziąć 10k hp ( Przynajmniej mój kolega tak bierze ) .

Dzięki za pomoc :)) Jednak build, o którym mówisz sprawdza się w pvp. Jednak jak już mówiłem strach robi za świetny abs. I gdyby dodać jeszcze załóżmy w eq po 15% na miecze/2reke i sokoła +9 z nno ?? To już była by masakra ;)) 3 skill to palec bo same skille wspomagające może i pomogą w expie i przed dedem jednak trzeba kiedyś zejść i pociągnąć z dobrego skilla ;]

+ dla Cb :)

Opublikowano

1. Build trochę zły. Sura wp do expa to taki build:Ostrze-Zbrojka-Wir-Strach-Palec-Rozproszenie i pvp też

2. Orki Z Buffkiem

3. Boj+Czarowane m5 minimum i metki cienia wiem bo sam miałem sure 45lvl wp

4. Nie ma nic oprócz dmghacka

http://www.youtube.com/user/fajaBB#p/c/12DC081391AFED56/6/bloDDKtkCJU

robie taki sam build jak mój znajomy ;)

nie powiesz mi chyba iż zły :D

A i nie mam zamiaru jechać na dmg hacku.... przynajmniej na PLu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...