Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Własnie dostałem bana na metku. Co mam robic? Jak sie odwołać?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Zobacz na emailu , za co dostałeś bana , dopiero później zabieraj się do odwołania ... a tak z całej prawdy wątpię , żeby od banowali . Mi GameMaster napisał , że oni nie mogą od banować . Chociaż spróbować zawsze możesz ;p

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

No mi na maila nic o banie nie przyszlo.... Gralem. Poszedlem do sklepu i jak wrocilem wita mnie napis: Twoje konto jest zablokowane -.-'

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@up. Pomogles mi naprawde...

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ja dostalem bana za wulgarny nick i mnie odbanowali pod warunkiem ze usune postac. do tego czasu wybotowalem nastepna, ale 50kk z tamtej postaci moglem sobie przeniesc ;D zalezy jaki powod bana. sa takie "wykroczenia" za ktore mozesz sie odwolac po tygodniu / miesiacu, a sa takie od ktorych po prostu nie mozesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapytalem za co ban i dostalem taka odp:

Witaj kobierros,

Z tego co sprawdzałem masz blokadę za płatności. Prawdopodobnie dokonywałeś ostatnio zakupu SM i coś poszło nie tak.

Proszę skontaktować się z firma obsługująca te transakcje. Tutaj jest link z poradnikiem http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadid=6566

Z poważaniem,

Cheos

I co mam zrobic?

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Tak. Poprzez paysafecard ;]

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Odwołałem sie na GamePay ;d Ciekawe czy mnie odbanuja i wogole za co ten ban ;d

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Czyli marne szanse ze mi odpowiedza/odbanują?

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Czsami konto odbanują i nic nie trzeba robić. U mnie tak było. Chciałem się zalogować i niemogłem bo pisało że zostałem zbanowany. Po roku jak chciałem grać na zamkniętym serwie to spróbowałem sie zalogować. I byłem już odbanowany nawet do supportu nie pisałem. Jak się zalogowałem to zauważyłem że niemam Eq anie kasy. Skapnołem się że ktoś mógł się włamać na moje konto i coś zrobić ż mnie zbanowali. Oczywiście na e-maila niedostałem zaco mnie zbanowali.o.O

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Opublikowano

No robilem ale kiedy to bylo. uuuu. A po za tym dostalem na tym 36 sm. To co bede musial zrobic? xD

pomagam.jpg?1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...