Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(7.6)[BOT]Pomoc..

Keko211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje bota do otsa który bedzie chodzil z miejsca na miejsce i zmienial ringi jak sie beda konczyc (steahl ringi) np kupuje bp steahlow i expie te 3-4h .. zmieniajac steahly bardzo mi takie cos potrzebne wiec jeżeli Państwo są uprzejmi i chcą mi pomoc lub zaproponowac jakiegos bota to bardzo prosze.. zalezy mi na tym :) Dziekuje mam nadzieje ze jakaś miła dusza odpisze i mnie ucieszy :)).Pozdrawiam keko

Opublikowano

może Tibiaauto pod 7.6? :]

link: tibiaauto.net

Pozdro :]

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

na podkarpacki to Wossobot :]

Download: http://rapidshare.com/files/155302676/wosso.rar.html

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/9299...fd472f8343d83f4

hmm.. w skanie niby są wirki ale nie są groźne :] ja mam na kompie Kasperskiego i A-squared i nic w tym nie widzą , poza tym wykrywa to tylko w jednej bibliotece bez której bot by nie działał :]

cya.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie ściągać tego to keylogg !! -.-

@EDIT!

Sorry to nie keylogg

................................................................................

................................................................................

......................................................

Opublikowano
Nie ściągać tego to keylogg !! -.-

Nie to nie keylog. Wystarczy spojrzeć jakie wirusy zostały wykryte. Takiego samego bota sprzedają na allegro. Nie chcesz, nie ściągaj - kup go.

cya

Opublikowano

Szczerze mówiąc da się zrobić autoatack i zmianę ringów ale waypontów zrobić chyba niestety się nie da :( więc musisz sam chodzić lub ustawić marko np: taskera :D

@down Ale w bocie masz opcję Autoatack :] więc połączysz to z taskerem i good będzie :P

Opublikowano

Oj przepraszam Cię Draker :( Nie przeczytałem instrukcji a się plułem Sorry... :((

Uważajcie na tego bota bo ja sobie skillowałem a dostałem bana do 30... ;/ Bo na tym bocie skillowałem :P

//Makin: uzywaj funkcji edycji postów!

......................................................

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
na podkarpacki to Wossobot :]

Download: http://rapidshare.com/files/155302676/wosso.rar.html

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/9299...fd472f8343d83f4

hmm.. w skanie niby są wirki ale nie są groźne :] ja mam na kompie Kasperskiego i A-squared i nic w tym nie widzą , poza tym wykrywa to tylko w jednej bibliotece bez której bot by nie działał :]

cya.

yhm lol dlaczego ten bot nie ma kilku funkcjii a przynajmniej nie ma napisow? -.-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Oj przepraszam Cię Draker :( Nie przeczytałem instrukcji a się plułem Sorry... :((

Uważajcie na tego bota bo ja sobie skillowałem a dostałem bana do 30... ;/ Bo na tym bocie skillowałem :P

//Makin: uzywaj funkcji edycji postów!

ja dostałem bana do 3 grudnia ;p Ale bot dobry, często go wykrywają

Opublikowano

Ja Wosso używałem to pojawił się kolo mnie GM Scorpion i pyta "Co teraz robimy?" ;d

Powiedział żebym to szybko wyłączył i że nastepnym razem 30 dni ban ;d

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...