Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack...

Jajosz95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. ciekawi mnie jedno... Ostatnio dostałem hacka, a dzisiaj mój brat - ten sam koleś nas hacknął - Kolega mówił, że to są hacki przez AgBota - czy to prawda? - Ściągałem agbota z rev6.com/bot - Proszę o komentowanie, odpowiedzi, pomoc...

SaintCandy.png
Opublikowano
Hmm.. ciekawi mnie jedno... Ostatnio dostałem hacka, a dzisiaj mój brat - ten sam koleś nas hacknął - Kolega mówił, że to są hacki przez AgBota - czy to prawda? - Ściągałem agbota z rev6.com/bot - Proszę o komentowanie, odpowiedzi, pomoc...

Hack raczej nie jest związany z Agbotem sam śćiagam z rev6.com najnowsze wersje i Haka do tej pory nie dostałem Klik

xX_DevilGoku_Xx.png
Opublikowano

Dlatego jak ściągasz pliki wrzucaj na scan virus total, haslo na joymax zmieniac jesli z jakis powodow musisz , najlepiej po formacie (jeśli masz w komputerze keylogera hacker tylko czeka aż zmienisz hasło na joymax zeby zyskac wszystkie dane potrzebne do zmiany hasla)

Dobry firewol, polecam sygate firewol , widzialem juz w kilku keylogerach opcje obejścia firewola , jak narazie nie zauważyłem sygate , używam go i bardzo sobie cenie ten firewol.Dobry antyvir tez nie zaszkodzi najlepiej jakiś z płatnych kasperski,nod32,arca vir 2008 oraz jakis dodatkowy program typu ad aware , advancet anti keyloger itd.(skanowac komputer antyvirem oraz dodatkowymi programami co jakis czas wkoncu do tego służą)

Nie sadze żeby twój hack pochodził od agbota.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Nigdy nie możesz być pewien ze masz komputer "czysty jak łza".

Kolega był zaufany czy ma tendencje do kradzieży kont itd?

Internet masz w sieci lan?

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Lan hmm a co to xD? Mam router... ale 1 raz hackniety...

@Chacker tak tak mogło być... Ale brata hacknąć to nei wiem jak hacknął =/ bo mój brat nie był u niego i sie nie logował, chyba że qmpel sie zalogował...

@raziel Czemu nie moge być pewien tego?

SaintCandy.png
Opublikowano

a może napisz też jakiego używasz anty wirusa, kto oprócz Ciebie korzysta z komputera itp. bo takie info jak "ściągłem tylko agbota" itp to nic nam do myślenia nie dają

Sig.png

Opublikowano

avast=największy darmowy shit przez niego straciłem 2 albo 3 konta, więc komputer nie jest czysty jak łza xD

jak z komputera korzysta cała rodzina to może Twój brat coś pewnie ściągnoł i dostał hacka

Sig.png

Weteran
Opublikowano

Polecam gruntowny skan kompa. Potem format. Potem zainstaluj jakiś dobry antywirus i nie ściągaj podejrzanych rzeczy.

...

• Dodaj nową pozycję...