Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam 2 problemy o.O .

Pierwszy. Mam 92 lvl Force Blader,wmiare eq i skile ale nie wiem co dalej robić :unsure: , czyli gdzie expic , jak dawac dalej w staty(Staty STR:196 Int:196 Dex:okolo 190 [ale nie pamiętam dokładnie]).Aktualnie expie na takich Ptakach na mapie pelnej robotów :huh: zapomniałem jak się nazywa(Ruin ......).

Drugi. Gdzie dropic kase?Albo gdzie coś dobrego dropnąć i za ile sprzedać?

Bardzo przepraszam za nieestetyczność ale mam dziś dużo spraw na głowie i trochę się denerwuje. :O

Za pomoc oczywiście + i 5 :).

Gram na servie:Elite Cabal

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Coś mi nie bardzo odpowiedz :P.Widziałem rożne rzeczy które warte po 400.000.000.000 na aukcji.Wienc?(To były jak się nie mylę jakieś "Card")

Edit:Jak z potworów mam dropic kasę to z jakich jest najlepiej?

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Coś mi nie bardzo odpowiedz :P.Widziałem rożne rzeczy które warte po 400.000.000.000 na aukcji.Wienc?(To były jak się nie mylę jakieś "Card")

Edit:Jak z potworów mam dropic kasę to z jakich jest najlepiej?

Więc

Jak masz 90 lvl to w ug.

RAsfepN.png
Opublikowano

Niby tak, ale warto zapuścić się do LiD (Lake in Dusk) Kilka razy. Szansa na loot shadowtitów z ssa, msa. Ssa całkiem idzie, Msa niczego sobie.

Na razie exp i rób class ranki. Potem na SoD loocić UCH i sellać po 2kk jeśli się nie mylę. Dropi też osm weapony dulaslotted (ok. 130kk )

Również można iść na Chaos Arena i UCHH dropić. Ja sellam po 4,5kk

Opublikowano

Dziękuję za opowiedz :P Beowulf : 3 x + i 5 , Osama:+

Komp:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...