Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Emu]Seashadow 4.0 -->>Hot<<--

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę proszę o szybką pomoc. Najlepiej przez gadu (nr. xxxxx ). Chciałbym szybko postawić ten serwer, yhm... a raczej wejść na niego.

Opublikowano

Cieszę się niezmiernie. Aczkolwiek nadal potrzebuję pomocy... Ktoś łaskaw uraczyć mnie swym skromnym zdaniem? Nadal chodzi o te ip -.-

Opublikowano

Daj mi nazwę sieci i hasło to się dla Ciebie dowiem jakie jest ip serwera. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

.

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam problem. Gdy włączam serwer i na niego wchodzę wyskakuje mi błąd o 'legalności owego programu i braku licencji' - chodzi o sea shadow. Co poradzić?

Opublikowano

potrzebuje data i media.pk2 poniewaz musialem sciagnac clienta z innego hosta bo tamte linki nie dzialaja.......

:)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mam problem. Gdy włączam serwer i na niego wchodzę wyskakuje mi błąd o 'legalności owego programu i braku licencji' - chodzi o sea shadow. Co poradzić?

Odpowie mi ktoś?

Opublikowano

Nie może być, co ty -.-, tylko możliwe są 1.150 oraz edited 1.676. U nas na SSE Serverze będzie niedługo uptade do nowego clienta, czyli 1.258.

1334497071-U17330.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siema

Czy mogłby ktoś mi pomóc w zrobieniu itemow 10 i 11 deg? Pisac wiadomosc gdzie podam nr gg w celu latwiejszego komunikowania sie;)

Najdokladniej opisze swoj problem na gg:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam ustawione tak jak w temacie 3 , tylko ip mam inne (swoje) , a ip jest chyba dobre bo sprawdzałem w konsoli cmd i wpisałem ipconfig ,tylko też ja mam zmienne ip po rozłączeniu modemu

Opublikowano

Robie tym sea emu crack lub shadow to wyskakuja mi bledy ..... Jak shadow to taki :

Najpierw taki bład :

997348e7bec1d419med.jpg

Potem taki błąd:

43808c3ac57bad58med.jpg

A jak uruchomie sea emu cracka to taki :

a74c57e1036dfcc8med.jpg

d94fce7fbcebf04e.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko ładnie działa ale alexandri nie ma , europy , jak biegnę trochę dłużej postacią to crach , na pvp jak trochę powalczę to 3/4hp i znaki zapytania , fajnie by było jak by chociaż europa była :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elo. Patrzyłem na MPC właśnie Pservy i zobaczyłem ten SeaShadow. Mam wszystkie potrzebne pliki i chciałem się tu troche pobawić. Lecz mam jeden problem. Potrzebuje tego ip hamachi i nie wiem które to jest. Proszę o pomoc. Pozdro xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...