Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crazyjump[Pl][No-Hamachi]

wicherixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AA macie Net Framework 3.5?

Jak nie macie to sobie zainstalujcie i będzie Git

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

ja tu narzie widze tylko 1 postowe konta komentujace pozytynie ten serv a oprocz braku lagow nie widze zadnego pozytywu.

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Serwer fajny, miałem 80% na orki, 40% na krytyka, 20% na przeszywke i 12k hp z konia bilem po 1k w orka, a GA do mnie ze mam bana bo orki na hit lecą. Rozbawilo mnie to.... Nawet nie powiedzial za co bana dostalem. Pewnie za to ze ogarnialem caly spot na 36lvlu na privie...

Opublikowano

Można prosić o IP?:/

Już nie trzeba ;P Jak by ktoś chciał, to 213.92.168.26 ;p

Zaraz napiszę co nieco o serwerze ^.^

@EDIT

Bardzo małe lagi, miła administracja, szkoda, że 3/4 graczy na Shinsoo :// Mam pytanie jedno. Czy nagrody za questy są zwiększone?;P

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

tez polecam server jednak po skasowaniu postaci niechce mi sie grac xP

teraz po 1h gracze maja 80lv stalki etc ;p

pozdrawiam all graczy z tego serva

Tony ;p

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

Myślałem ze ten serwer będzie fajny, jednak nie polecam go nikomu totalna beznadzieja, starasz sie robisz postać a na drugi dzień możesz o niej zapomnieć wszystko skasowane, tak juz od 3 dni kasuje jakis osiołek ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwer ogólnie fajny ale ma bardzo dużo wad:niby serwer jest od 10 do 23 a jest tak,że serwer jest włanczany ok. godziny 11-12,w miedzy czasie logo padnie na jakąś godzine może dwie,nastepnie serwer jest wyłanczany w godzinach 20:30-22-30.Nastepnie,jestem bardzo zirytowany pracą [GM],[GA]serwer był 2 razy cofany do pierwotnej postaci(co oznacza kasacje kont i postaci)co spowodowało utrate wielu graczy.Ale także serwer ma swoje zalety np. gra mało ludzi,GM-owie bardzo mili,na tym serwerze spotkałem jedną z najprzyjemniejszych administracji,też bardzo fajnie,że GM-owie wnikają w interakcje z graczami poprzez gre nie na postaciach 99lvl i eq +9 przez komendy tylko na normalnych postaciach i zdobywają normalnie eq jak każdy.Rada na przyszłośc postarajcie się włanczac i wyłanczac serwer punktualnie i róbcie kopie zapasowe to serwer na pewno zdobedzie wielu graczy.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...