Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shop Hack

adek32711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam działającego Shop Hacka

;)

AmaZiinG´s Shop Hack

Screen:

combatarms08e.jpg

Skan:

http://www.virustotal.com/de/analisis/d35b8466f2a9a98ff414efb66b904c453c86b1665ea83eae229daad199407c6c-1280757432

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23630811/AmaZiinG_s_Shop_Hack.zip

Polecam pobranie tego i wklejenie go do system32 oraz do folderu z grą: msvcr100d.dll - www.dll-files.com

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

działa to tak że wizualnie dostajemy lvl GOA (najwyższy w grze) i możemy kupić wszystkie bronie.

Opublikowano

;P Ogarnijcie sie z Shop Hackami ... Za Nie najłatwiej bana wyłapać ;/ Wnerwia to jak wchodze na Winchester to all maja bronie na duze lvle ;p 

77169193832044603396.png

Opublikowano

xD Sory niewiedziałem

@down

@up Musisz tak spamować prawie jak PaszalWonNobie

poco ten post

Raport- Multipoosting

38 postów na dzień to trochę dużo

38 Na Dzień To mało .. Niektórzy maja po 150 ;] i co ? wiec w porównaniu to jest duza różnica ;p

;pp Nie baw sie w moda ;]

77169193832044603396.png

Opublikowano

30 postów to nie dużo, sam czasem nabijałem do 100 postów jak nie miałem co robić... większość moderatorów przymyka oko na to że ktoś przyznaje się do błędu. bo na forum jest o wiele większy spam ;)

Według Twojego toku myślenia też powinieneś dostać warna za spam bo nic nie wnosisz do tematu, ale zapewne tak się nie stanie.

_PsychoPL_

nie zależy mi na + , - , * . pomagam bo to lubię i tyle ;)

Opublikowano

bardzo bym prosil zeby ktos mi wszystko wytlumaczyl od a do z co pobrac co zainstalowac itp zeby mi dziala ten hack bardzo proszei dzieki z gory kto wie jak to zrobic pliska niech napisze na gg; 4293071

Opublikowano

widzialem juz to na forum ale leci +

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

_PsychoPl_ moza kupic mozna ja sam mam innego shop hacka upoblikowal bym ale ten hack juz byl tu na forum :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...