Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger Pytanie

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema moj keylogger znalazl sie w komputerze pewnego duzego lvla ;] i rozne screeny mi przysyla na serwer ftp i pliki w ktorych jest napisane ze w mozilli byl na pewnej stronie. i pytanie jak znalezc passy do metina? bo troche bym musial przegladac, juz caly miesiac keylogger siedzi do dzis ;]

Opublikowano

Ale w tym problem ze to nie jest jeden plik tylko jakies 50 z nazwa keylogger_data_godzina i by mi to wieki zajelo

Opublikowano

ale to w notatniku czy screenie ? jak notatnik to tylko shift+ctrl i wpisz NazwaUżytkownika: czy coś takiego może coś nie tak napisałem bo może nie zrozumiałem ^^

Opublikowano

o lol :>

Masz keyloggera z yt

Gowno wielkie :D

i za keyloggera mozesz Do wiezionka isc :)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

gowno mi zrobia :D to jest jakis dzieciak, to jest w pliku html, a screeny sa zachecajace :D wojownik mental ~80 lvl 2x G :D

Opublikowano

Nie sadzę.. tamten z tvn-u miał keya/kolegę który mu ojechał eq..

A taki koleś z metina co zna login i zgaduje hasło to nic na niego nie mają. Zobacz ile osób okradli i złodzieje problemów nie mieli ;D

Zresztą firma ma prawo zgłosić to .. A gracz tylko czas na który to przeznaczył

Opublikowano

Nie sadzę.. tamten z tvn-u miał keya/kolegę który mu ojechał eq..

A taki koleś z metina co zna login i zgaduje hasło to nic na niego nie mają. Zobacz ile osób okradli i złodzieje problemów nie mieli ;D

no dokladnie, tyle bylo kradziezy i nic

ten typek ma 27 lat, a watpie ze jakis 13latek pojdzie na policje o.O

Opublikowano

A ja myślę, że stary 13-latka raczej ucieszy się, że synek już nie będzie grał w to gówno.. Poza tym wątpię, że 13-latek zrobiłby taką postać ( No chyba, że na bocie )

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

@up

Zazwyczaj 13 latki wymuszają od starych kupna postaci na allegro... z tad te staty lvle eq i kaska

A jak starzy dowiedzą sie to rozpierducha straszna..

Wcześniej czy później dowiedzą sie ze na kompie był keyloger :P a wtedy twórca ma przerąbane..

Opublikowano

Ukradniesz postać lub eq, to masz liptona.

Poczytaj kolego sobie w google co grozi za włamania na skrzynki mailowe itp.

5

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Opublikowano
Ukradniesz postać lub eq, to masz liptona.

Poczytaj kolego sobie w google co grozi za włamania na skrzynki mailowe itp.

skrzynkę MAILOWĄ właśnie... a konto w grze :P Nic ci nie zrobią za konto metina o ile nie wbijesz komuś na emaila. Co najwyżej to ci bana dadzą i tyle .;D

Opublikowano

Ja mu zapierdole eq i wyjde :D Przeciez nie bedzie wiedzial skad ma keyloggera o.O pewnie sciaga kazde trade hacki i yang hacki

Opublikowano

A nie przyda ci sie postac z 80 lvlem:P jak mu eq zawalisz to może problem robić( chodzi o bonusy z is) Najlepiej całe zwalić i usunąć postać :D a eq zabrać

Jak masz mu podwalać eq to rób to po 23/4

http://www.mpcforum.pl/topic/186281-dlhot-objscie-no-ip-gm-nie-widzi-naszego-ip/

tego użyj wrazie czego

Opublikowano

skrzynkę MAILOWĄ właśnie... a konto w grze :P Nic ci nie zrobią za konto metina o ile nie wbijesz komuś na emaila. Co najwyżej to ci bana dadzą i tyle .;D

Chyba nie wiesz co piszesz, ukradniesz postać wraz z EQ, to możesz się nabiegać trochę po sądach. W postać się wkłada pieniądze realne.

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Opublikowano

Niby tak.. ALE gracz nic nie zrobi. dlaczego?? Bo konta są własnością firmy GF i oni mogą pozwać. Gracz tylko posiada stracony czas ;P

Administracja zazwyczaj nakłada na powiązane konta blokadę(ban) i tyle z tych kar sadowych... Zaś jak koledzy pisali kiedyś ze wejść na pocztę usunąć wiadomości zwrotne to mogli polatać po sądach :P

@Offtopic Wiem trochę bo 2 lata temu starsi mi kazali uważać z netem :P Potem sie czytało regulaminy itp

Skończmy spam !!!

Opublikowano

Ja mu zapierdole eq i wyjde :D Przeciez nie bedzie wiedzial skad ma keyloggera o.O pewnie sciaga kazde trade hacki i yang hacki

Za młodzi jesteście na taką wiedzę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hahaha, i pujdzie siedzieć xD

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

@UP Za takie posty powinien być ban na tydzień na tym forum - są beznadziejne i bezsensowne !

Wystarczy takiego keylogera otworzyć programem "Dev-C++" I sprawdzić odpowiedni log. Wtedy znajdzie się Poczte i hasło do tej poczty,

Ktoś napisał że jeszcze jego okradna - z czego ? Z wiadomosci ? Jaki normalny czlowiek zrobi to na swojej poczcie? Do tego robi się odzielną pocztę ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...