Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak Chinskich Botów !

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Wy macie problemy... dobijcie lvl i idźcie na bo (zanim one tam pójdą). A z tymi metkami to raczej nie prawda, że ksują, dlatego ze 50 botów było na jednej mapce i żaden nie podrzedł nawet. Dla mnie to lepiej, że wszystkie expią w m2, przynajmniej nie spamują na chacie.

PS Czyż to nie fajne uczucie, że gdy chcesz napisać coś na chacie, z świadomością, że żadene boty nie będą spamować ?

Opublikowano

PS Czyż to nie fajne uczucie, że gdy chcesz napisać coś na chacie, z świadomością, że żadene boty nie będą spamować ?

Z tym masz trochę racji

Opublikowano

Boty, boty, boty. I co z nimi zrobić? Musimy działać bo inaczej dla nas już nie będzie miejsca ;/

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Najlepszy sposob na spamboty dla GMa to nie banować je ale poprostu zablokować czat na xxx godzin, przecież ludzie którzy je ustawiają nawet nie sprawdza czy stoją i piszą, a GM gdyby się przeszed po m1 to odrazu by mógł zablokować wszystkim szept <_<

Opublikowano

Trzeba wszystkim kraść drop, bo innej opcji już nie widać na starszych i otwartych serwerach grać się nie da.

Szkoda, że na globalach nie działa 1 hit atak, wtedy by wszystkie można było logać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mój kolega mowił ze mozna je lognac walnac je z szarzy albo trzystronnego i loga ich :)

Ale raz jak ja chciałem tym sposobem je wylogowac odrazu mnie wywaliło xD

Opublikowano

Czepiacie się botków a sami piszecie tutki jak byc botem

-.-

Nie raz widzę że jakiś chłop pisze posta jak zarobic w tydzien te 50 czy ileś tam KK,

a w innym temacie pisze że żal mu botków...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...