Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N1ghtmare's D3D [MINI]

N1ghtmare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No takie fajne ale można się pogubić.

E tam popracowałeś żeby się fajnie grało i masz 5*.

A umiesz zrobić stamina stealth? Tak, że stamina spada ci do połowy i się blokuje, takie fake żeby się nie połapali.

@Up

TitanumD3D jest zawsze wykrywany jako wirus.

726445248.png

^^

Opublikowano

ma mase trojanow i jeszcze agent i to niby nie sa wirusy hahaha ja tego nigdy nie sciagne

ja czekam na haka heye on byl najlepszy

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

banner2.gif

b9a53086840849f5a53c7c991d712ef1.0.gif

Opublikowano
ma mase trojanow i jeszcze agent i to niby nie sa wirusy hahaha ja tego nigdy nie sciagne

ja czekam na haka heye on byl najlepszy

to po chuj sie tu wypowiadasz mordozjebie. dziecko kurwa czekaj zeby zleechowac inne hacki kurwa, jestem juz tu dlugo na forum i nigdy nie wystawilem wirusa ale wy pojebani jestescie, mialem dzisiaj wstawic uptade mojego hacka z w pizdu opcjami ale dzieki wam up i up2 cmoknijcie mnie w dupe. od teraz tylko wybrani go dostana.

edit:

tu screen tego co mialo dzisiaj do was trafic http://img504.imageshack.us/my.php?image=mniamfx2.png

i bylo by jescze wiecej opcji

Opublikowano

Teraz nie mam czasu, ale zrobie to jeszce dzisiaj czyli naprawie bypassa. wczoraj all dzialalo, tylko ze dzisiaj w nocy zmienil sie offset pb . i dlatego macie bany. tego hacka nie naprawie. przez ciecow

Opublikowano
Teraz nie mam czasu, ale zrobie to jeszce dzisiaj czyli naprawie bypassa. wczoraj all dzialalo, tylko ze dzisiaj w nocy zmienil sie offset pb . i dlatego macie bany. tego hacka nie naprawie. przez ciecow

ja grałem z kumplem w nocy na tym hacku i działał i bana nie dostaliśmy

Opublikowano

nie rozumiecie chyba ze ten hack co go tu dalem to jest pomniejszona wersja tamtego. a skoro tego tutaj juz nie bede naprawial, to nie ma sensu skoro naprawie tamtego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...