Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mental Do Dropu ?

Koksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Mam bodego 67 lvl gram nim cały czas , ale nie zbyt idzie z kasą ...

Może grać mentalem dla zarobku ? Jak wiadomo mental ma więcej obrony od bodego ze względu na silne ;p

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Możesz też spróbować zrobić 35 bodziaka, z bojowcem i chodzić na metiny w M2. :)

Zarobek też jest bardzo dobry, ew. zrób mentala i idź na medale lub dropić KK.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Niewiem czy na pl tak jest czy tylko na chnolu ale chyba mozna kupic zwoj i zmienic na mentala

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Nie o to chodzi , ja już mam mental 70 lvl :P

P.S do dzieci NEO ... Satysfakcjonuje was to , że postawicie minusa ? Jak tak to lepiej idźcie na dwór , pograć z kolegami (jeżeli ich wgl macie) w piłkę , bo jakoś nic wam nie wychodzi ...

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Moj kolega ma 65 woj body i ma kase nie wiem jak on to robi ale stac go np na ebo +9 boga +9 kd+4 nimfe+4 kd+4 itd... Moim zdaniem to nie zalezy od togo czy jest sie body czy mental tylko od tego co ci dropnie i ile to jest warte. Ale jak u cb cieko z kasą to zrob mentala i wbij mu 15 lvl kup mu EQ i zostaw w lochu malp na medalach. Jak wbije 30 pusc fishbota.. I bd mial kase z malzy... I gral bys dalej tym bodym... ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób mentala wbij mu 10lvl i eq jakies +4/5 puść do imha na ribki i fms lub , wbij 20lvl z eq +5/6 i na kk go puśc , lub wbij 20 i do lochu małp na medale , wbij 30 i fishbot :) Albo tym mentalem na metki 70-80lvl

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mi się zdaje że do dropienia to teraz jest najlepsza ninja z dmg hackiem. Co z tego że moby może utrzymać max 2-3 sekundy skoro chmurą można rozwalić w 1s cały spot.

Opublikowano

Możesz też spróbować zrobić 35 bodziaka, z bojowcem i chodzić na metiny w M2. :)

Zarobek też jest bardzo dobry, ew. zrób mentala i idź na medale lub dropić KK.

No nie wiem, ja mialem takie konto i caly czas kd +0/1 dropily a ku w ogóle...

bez reflików

Opublikowano

Sprawdź to, łatwy zarobek mentalem.

http://www.mpcforum.pl/topic/184737-tut-24kk-w-godzine/

Opublikowano

Polecam mentala ponieważ ma dużo defa a co za tym idzie bierze duży spot czyli większy zarobek,body nie udziwgnie sam dużego spotu dlatego własnie polecam mentala ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

kolega wyzej pisze ze mental dźwiga lepsze spoty. to prawda. a co do kasy na eq. jeśli nie stać cie na dobry ekwipunek powiem ci z własnego doświadczenia wiem że "nie liczy się tylko rib, ważne są średnie" dla przykładu:

srebrna branza +7 / branza z bialego zlota +6, obie mają +500pz. a koszta takich itemów na każdym serwerze są dość spore a zwykła branzoletka +500 pz można zdobyć dużo taniej.

(oczywiście to jest przykład, nie każę ci latać z branza z 500pz, podkreslam to przykład.)

aby zdobyć kaskę, zrób 2/3 postacie eq +5 / +6 puść na imha, jak dobija 22lvl wystaw na ezotki niech dropią riby, będzie 30 to używaj jako fishboty. ;)

jeśli nie możesz poradzić sobie z utrzymaniem kasy przy sobie to kupuj sztabki. to pomaga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...