Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update ^^ i prośba

Altair336

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś był update ^^ chciałem z tej okazji spytać czy ktoś strzelał z nowych broni? jeżeli tak to z jakich? Jak narazie to złapałem z fraga M14 i powiem że na tej nowej mapie jest to całkiem przyzwoity karabin - niestety ma jedną wadę - jako karabin szturmowy zupełnie się nie nadaje przesz szybko(a raczej wolno)strzelność. pozatym zostałem zabity już z tego nowego Rewolweru Anaconda cośtam ;P

Przechodzę teraz do drugiej części mojego tematu czyli prośba

Potrzebuje kogoś kto pomógł by mi wbić troche lvli i kaski (wiem ze to noobowska prosba ale chciałbym kupić sobie pewien Supply Case i musze kilka lvli nabic)

Jeśli chodzi jaka to ma być pomysł to może być tak:

Ktoś kto jest chętny mi pomóc tworzy nowe konto i wchodzi do pokoju który ja stworze (na hasło) i będzie dawał się zabijać/zabierać flagi (niestety co jakiś czas trzeba się ruszyć bo kick). Po około 5iu takich runkach powinienem mieć wystarczająco podbite wszystko. To konto będzie można wykorzystać również w innym celu - otóż jeśli powstanie klan MPC (mam nadzieje :]) to jego członków będzie można "Podexpić" z tym kontem właśnie (czyli coś jak konto klanowe). Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby <lol xD> i z góry dzięki!

Pozdro!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Co do Klanu Ja mam już Klan więc może to być klan MPC wszystkich chętnych zapraszam na pw a co do prośby ja ci moge pomoc ale więcej szczegołów napisz do mnie na pw lub gg i temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...