Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wielka Kasa W Tydzień

xBoGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TuT dla ludzi grających na serwerach, na których małże są dość tanie.

Wymagania :

- od 3 do 10 kont +30lv

- xAngelbot v2.6

http://www.mpcforum.pl/topic/151171-xangelbot-v26-polska-wersja-dziala-po-aktualizacji/

- noobki (postacie z małym lvlem do przerzucenia rybek)

- 500k-1kk na start

Zaczynamy ;D

W tutorialu nie wliczam kasy z dropu (k.k. itp.)

#1.Robimy 3 lub więcej postaci (na osobnych kontach oczywiście) i wbijamy im 30lvl (prosta sprawa zajmie nam to około 4-6h)

#2.Teraz, gdy już mamy te 3 lub wiecej kont odpalamy je i kupujemy na każdej postaci wędkę i 3k robaków (spokojnie starczy na tydzień).Odpalamy naszego fishbota (osobno na każdym koncie oczywiście) ustawiamy boty gdzieś blisko wody (ja zawsze zostawiam na moście w m1, aby nie budziły podejrzeń) boty zostawiacie wg. własnych upodobań. Fishbota zostawiamy na noc na naszych kontach

Konfiguracja bota :

- Bota ustawiamy tak, aby NIE otwierał rybek, na tym polega cały nasz zarobek, na sprzedaży ryb nie małży. I jeszcze jedno, radzę ustawić, aby wywalał symbole, rękawice i inne pierdoły bo tylko zaśmiecają eq :)

#3.Wchodzimy rano i sprawdzamy zdobycze. Powinniśmy na każdym koncie spokojnie mieć +90 rybek :)

#4.Teraz do akcji wkraczają noobki, wszyscy wiemy że w tobołku zmieści się jedynie 45 rybek więc rozdzielamy rybki tak abyśmy na każdym noobku mieli po 45 rybek.Nie pozostaje nam nic innego jak sprzedać nasze rybcie :). Wystawiamy je w tobole po MINIMUM 45-50k

Wyjaśnienie

Przykład : mamy te 3 konta na FB. i na każdym po 90 rybek czyli razem 270 ryb. Wystawimy rybki w tobołkach po 50k (270*50000=13500000 !) To naprawdę dużo jak na 1 noc spędzoną na łowieniu, myślę że ten sposób jest dobry, szybki i na 100% złowi w noc więcej niż 90 ryb więc zarobek jest gigantyczny :) w tydzień możemy się spokojnie dorobić 94500000 (94,5kk) Dużo prawda ?

TuTorial w 100% wykonany przez xBoGu liczę na + i życzę powodzenia :)

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

Niezbyt... przez noc lepiej 3 expboty na dzikusach zostawic

Ten sposob dobry ale polecam sprawdzac co 2-3h bo co tyle sie zapelnia(ew. podstawic 4 postac z DH aby zbierala rybki ktore sie nie mieszcza )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba widziałem już to na forum ale + za chęci :)

PS: Ja wole otwierać rybki bo małże schodzą nawet za 2kk :D

buusaga.jpg

Opublikowano

Rybki się wyłącznie po to kupuje, aby zdobyć z nich małże, więc oczywiste jest, że mniejsza cena małży = mniejsza cena rybek. I powiedz mi jedno postawi się na noc 10x fb każdy będzie pełen rybek to kto Ci to wszystko kupi? A co do symboli itp. to nie opłaca się wyrzucać tylko sellać po 10k u npc. Dużo lepszy zarobek jest jak się zabija rybki, a te itemy za 10k się sella. Z pewnością łatwiej sprzedać te 10 małż za 200k niż 100 ryb za 20k, a zarobek ten sam i możesz spokojnie zostawiać miejsce w eq na te itemy za 10k i co jakiś czas sellać.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano
#4.Teraz do akcji wkraczają noobki, wszyscy wiemy że w tobołku zmieści się jedynie 45 rybek więc rozdzielamy rybki tak abyśmy na każdym noobku mieli po 45 rybek.Nie pozostaje nam nic innego jak sprzedać nasze rybcie . Wystawiamy je w tobole po MINIMUM 45-50k

Popraw to bo w tobołku mieści sie 40 Rybek ;d !

Przy Okazji Rybki Chodza po 30 - 40 k a na S 24 po 7k Widzialem xD

77169193832044603396.png

Opublikowano

Na Monastyrze to będzie zarobek :>

Rybki po 70k :D

A właśnie +'ik za reklame :)

Właśnie na monastyrze to nie będzie zarobek. Małże chodzą po około 1kk. A jeśli zostawimy na noc na 3 kontach to będzie około 20-30 małży. Może na innych serwerach to się opłaca ale nie na monku.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, tut dla ludzi grających na serwerach, na których małże są dość tanie. Ale gdy małż chodzi na serwie po 1-2kk to no nie ma o czym gadać :)

Mój char ^^ :

Opublikowano

Chyba na serwandesie sie to opalca..malze 200k ;/

No raczej tak więcej zawsze złowisz tych rybek po 45k niż małży po 200 ^^

Mój char ^^ :

Opublikowano

miło napisane, ale ja tak robiłem od zawsze, nigdu nie otwierałem rybek.

UWAGA!!!

Proponuję wystawić 1-3 rybki po 500k, ja tak zawsze robię, cen rybek nie widać kiedy naciskasz na nią. Zawsze ktoś mi kupi przynajmniej jedną taką rybę.

PS. 500k to jest 10 ryb, więc opłaca się ryzykować :D

Opublikowano

ja tam wole otwierać rybki ostatnio otwieram też małże jak zobaczyłem

cene białej perły na feniksie (około 50kk) a małze po 1,5kk

więc najbardziej sie opyla otwiertać wszystko

2mo740k.jpg

Opublikowano

ja tam wole otwierać rybki ostatnio otwieram też małże jak zobaczyłem

cene białej perły na feniksie (około 50kk) a małze po 1,5kk

więc najbardziej sie opyla otwiertać wszystko

Czytaj uważnie .. (początek)

Mój char ^^ :

Opublikowano

Pff właśnie lepiej jak małze są drogie na servie bo wtedy cena ryb wzrasta bo można dropnąc wartościowego małża :P Nie myślisz :D Ale + za starania

Opublikowano

Pff właśnie lepiej jak małze są drogie na servie bo wtedy cena ryb wzrasta bo można dropnąc wartościowego małża :P Nie myślisz :D Ale + za starania

Po raz kolejny piszę . CZYTAĆ UWAŻNIE WSTĘP "tut dla ludzi grających na serwerach, na których małże są dość tanie" -.-

Mój char ^^ :

Opublikowano

Stare to ^^

no dobra teraz jak ktos to przyczyta to tak jak do tej poty byl 2 sklepy z rybkami to teraz bedzie 3489 sklepow z rybkami i nikt nie bedzie kupował <_<

Opublikowano

Stare to ^^

no dobra teraz jak ktos to przyczyta to tak jak do tej poty byl 2 sklepy z rybkami to teraz bedzie 3489 sklepow z rybkami i nikt nie bedzie kupował <_<

Przecież nikt ci nie każe wystawiać all shopów w 1 dzień :)

Mój char ^^ :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...