Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam sure bm na feniksie lvl 26 na pvp specjalnie mroczna sfera m2 .Pewnego dnia zobaczyłem typa z agresywnym atakuje go po chwili podchodzi i gada :ze mam dmghacka ponieważ zabrałem mu 5k z 1 hit sferki i tutaj pytanie

Czy można zabierac po 5k ze sferki z takim eq i bonami napisze na dole bony i kd

szeroki+7 kd smierci +2 silne przeciwko ludziom 3 i na spowolnienie 1

buty szansa na krytyka 3 procent

naszyjnik silne przeciwko wojom 5 procent

kolczyki silne przeciwko ludziom 3 procent

Oczekuje odpowiedzi

PS: ?JAK macie przeklinac ubliżac lub mnie wyzywać lepiej nie odpisujcie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

normalnie niemozliwe tyle walnać z skila nawet jak by ci weszedł krytyk. Bo ja mam tez sure Bm 61lv sfera M6 i wale nia po 2,4k a z krytykiem 3,8k wiec raczej niemozliwe

Opublikowano

Witam posiadam sure bm na feniksie lvl 26 na pvp specjalnie mroczna sfera m2 .Pewnego dnia zobaczyłem typa z agresywnym atakuje go po chwili podchodzi i gada :ze mam dmghacka ponieważ zabrałem mu 5k z 1 hit sferki i tutaj pytanie

Czy można zabierac po 5k ze sferki z takim eq i bonami napisze na dole bony i kd

szeroki+7 kd smierci +2 silne przeciwko ludziom 3 i na spowolnienie 1

buty szansa na krytyka 3 procent

naszyjnik silne przeciwko wojom 5 procent

kolczyki silne przeciwko ludziom 3 procent

Oczekuje odpowiedzi

PS: ?JAK macie przeklinac ubliżac lub mnie wyzywać lepiej nie odpisujcie

to w ogóle metin2 pl .. ? pierwszy raz słyszę żeby taki bon na pl był w naszyjniku ;) ... jedynie kd ..

Opublikowano

tak pl a ten bon przez pomylke z wojem :(

dzieki za odpowiedz

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...