Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dodawanie Nowej Zbroi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dzisiaj wpadłem na pomysł, żeby wprowadzić na swoim serwerze nową zbroję. Chodzi mi o zbroję typu:

-Inna Wroga Wytrzymałość (11309)

-lub każdą inną tego typu

Problem tkwi w tym, że KOMPLETNIE nie wiem jak mam się za to zabrać, nie wiem co mam zrobić. Troszkę znam się na tym całym edytowaniu serwera, ale z dodawaniem nowych zbroi (wszystko inne dodawałem- bronie itd.) raczej u mnie cienko. Wiem, że to jest generalnie na takiej samej zasadzie co bym dodawał bronie, tylko, że bronie są gotowe (te od Simoxthehackera) i wgrane do clienta a ja załatwiam tylko parę rzeczy jak np. dodanie zapytań z tymi właśnie broniami.

I teraz nasuwa się pytanie: Jak ja mam się za to zabrać? Chciałbym, żeby ta zbroja była ciekawa i żeby była kolejnym ogniwem łańcucha Stal->Hwang->Nowa Zbroja. Co nieco wiem, że muszę mieć model, ikonkę, tekstury i wiele innych ale nie wiem dokładnie wszystkiego (item proto w cliencie i na serwerze, item list).

Mam ogromną prośbę do kogoś kto robił to nie raz i pomoże mi w tworzeniu takiej właśnie zbroi. Postaram się jakoś wynagrodzić chętnego do pomocy, tylko proszę, niech się taki znajdzie!

Mam jeszcze jedną małą prośbę- jeśli chodzi o clienta- nie chciałbym mieszać w jego już gotowych teksturach. Chodzi mi o to, że mam już wgrane złote hwangi do zwykłego hwanga dla woja i szamana- a dla sury i ninjy srebrnego i w tym rzecz, że chciałbym w tym cliencie niczego nie zmieniać- tylko dodać wpisy z nową zbroją i tekstury, modele, ikony z nową zbroją, zostawiając resztę taka, jaka jest.

PROSZĘ O POMOC!

JEŚLI ZNAJDZIE SIĘ CHĘTNY- PROSZĘ O PISANIE TU W TEMACIE LUB NA PW!

Pozdrawiam,

Roue. :)

PS.

Proszę modków o nie zamykanie tematu do 17:00 (2 sierpnia :P).

Opublikowano

Dziękuję Szymuś! Nie jest to co prawda własna zbroja, ale za to ta, której zawsze szukałem napisanej w tej sposób w tutku (przy dodawaniu zapytań ze spisu komend i jeszcze innych paru tematów - Column count doesn't match value at row 1). Leci + i 5* !

Oczywiście już po 17:00, pozwolę sobie upnąć temacik tym postem, żeby modek miał go na pierwszej stronie ponieważ na tą chwilę zaginął wśród innych tematów.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, DZIĘKUJĘ SZYMUŚ!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...