Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends. Europe.

arabb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto gra? Ja juz troche w to pograłem, ogarniam sporo, 26lvl, moim main summonem jest shaco. :)

Piszcie tez czy gracie eu czy us

Opublikowano

Nie wiem czemu ale pierwszy raz słysze o League Of Legends , po screeach widze że to coś jak warcraft III . Fajna ta gierka ?

Opublikowano

Grałem w Dote około miesiąc, ale LoL po całodniowej sesji z kolegami jest o wiele lepszy, gram na US 7lvl ale nie gram gorzej niż koledzy 30lvle.

Arabb, jak tam lagi na EU wersji ? jaki ping masz ? zastanawiam się nad zmianą, bo na US ping jest koło 200...

editka; a no i postać, cały dzień grałem Xin Zhao bodajże, bardzo dobry, kosiłem nim równo robiąc go pod attack speed i lifesteala, ale przed chwilą skończyłem grę samotnie Veigarem i też jest spoko, ciężko mi było ogarnąć tego stuna.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Wiesz co Ci powiem...

Grając w dote na garenie strasznie ciężko się wybić, wszędzie pro elo elo gracze którzy po prostu rzucają w Ciebie tym mięsem i aż grać się nie chce, chyba, że 1v1. W LoLu natomiast zniechęciła mnie ta grafika i to, że zagrałem practice'a z botem i szybko miałem 18lvl i wszystko elegancko szło. Myślę sobie coś za łatwa ta gra, wracam do doty. Teraz kolega mi zgrał wersję US gdyż ja pobrałem EU i grając online dopiero poczułem co to za gra.

Jak najbardziej polecam maniakom doty, gra ekstra.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja w dote grałem z kolegami a nie z pro koxami :) i powiem że bardzo fajnie mi sie grało sam nie wiem czemu przestałem :/ ale za nim wróce to zagram w lola , tylko mam grac na US serwerach tak ?

Opublikowano

Nie wiem czy na US serwerach, na EU wydaje mi się, że pingi lepsze będą ale to chyba na US są szybciej updaty czy choćby jest po prostu bardziej stabilny, ale na prawdę nie wiem.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano
DotA czyli Defense of the Ancients jest to darmowy mod do gry Warcraft 3: The Frozen Throne. Celem gry jest obrona swojego centrum i zniszczenie centrum przeciwników. Cetra umieszczone są głęboko w obu bazach, które znajdują się w lewym dolnym i prawym górnym rogach mapy. Do wyboru masz ponad 80 bohaterów, a każdy z nich bardzo różni się stylem gry. Bohaterowie zostali dokładnie zaprojektowani, więc każdy z nich jest zbalansowany i unikalny. Mapa jest często zmieniana w celu dodania nowego bohatera, naprawienia małych błędów, czy jeszcze lepszego wybalansowania postaci. Możliwe strategie w DotA są praktycznie nieskończone, to jakie przedmioty kupisz dla swojego bohatera czy wspolpraca miedzy graczami decyduje o wygranej lub porażce. Gra w DotA Allstars uznana jest za stosunkowo szybką ponieważ twój mały błąd podczas gry może okazać się tragicznym w skutkach błędem dla całej drużyny.

Zerźnięte z neta.

W LoL-a mam zamiar grać ,ale dopiero gdy odbiorę płytę z sterownikami do karty dźwiękowej i czegoś tam jeszcze - na necie są nieprawidłowe i nie działają mi :/.

Dodam że Avalon Heroes też do LoL-a i Dot-y jest podobny.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie wiem jak można pomyśleć, że LoL jest podobny do Diablo ;o.

Dzisiaj nawet zagrałem sobie Soraką z kolegą na linii Ryzym - kompletna masakra, jak dla mnie najlepsze połączenie tych dwóch postaci.

Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do gry w lola, brakuje mi jedynie systemu klanów czy gildii, takie clan wary mogłyby być fajne :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Admin Cienia
Opublikowano

Pograłem jakiś czas ale nie przypadła mi zbytnio do gustu. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dla tych co grają w LoL-a chciałbym powiedzieć że gra LOCO(Land of Chaos Online) jest podobna ,ale ma lepszą grafę i inaczej się gra :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Może i dużo zmian ,ale gra się zajebiście :).

Opublikowano

pomóżcie wybrać jakiego chara kupić za 3150: Teemo - Heimerdinger - Akali

11.jpg

Opublikowano

Teemo właśnie kolega kupił godzinę temu i grało mu się w miarę dobrze, ale troche łatwo go ubić było.

Heimera ja kupiłem i po prostu mid jest mój jak decyduję się nim grać, a o Akali nie mam zdania.

Zacząłem grac na EU, także piszcie do mnie PW i możemy razem zagrać ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

może coś jabniem między sobą? Tak z ciekawości ściągnąłem i napieprzam już którąś godzinę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...