Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AGbot atakuje jedynie moby atakujące mnie...

Keczy xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 51level, ustawiam bota w miejscu spawnu yeti i hashadów. Bot sobie chodzi.. chodzi... mija kolejne yeti... aż w końcu zostanie zaatakowany przez hashada/ishada, wtedy dopiero go atakuje. Czy nie powinno być tak, że bot atakuje wszystko co się rusza a nie tylko to co mnie bije??

Co mogę mieć źle?

Co poprawić?

Zauważyłem, że jeśli radius jest minimum 30, to bot z daleka zaznacza, widzi i takuje potory, natomiast jak zrobić, żeby na radius 15 było podobnie (przynajmniej niech sam atakuje ^^)

Opublikowano

ok po zalaczeniu bota masz na gorze cos takiego jak "views", klikasz na to i wybierasz "config", teraz pojawi sie nowe okno, na gorze masz 3 zakladki: "Normal" - wybierasz jaki typ mobow ma bot atakowac bez berserkera, "Berserker Ready" - wybierasz typ mobow kiedy masz naladowanego ale nie odpalonego berserkera, "Berserker Mode" - wybierasz typ mobow, ktore maja byc atakowane z odpalonym berserkerem. Teraz kierujesz wzrok na prawa gorna czesc okienka 'config', masz tam cos takiego jak 'cast berserker' - wybierasz tam na jaki typ mobow bot ma odpalic berka, ponizej odznacz opcje "stay idle if no monser". A radius polecam ustawic na 100, ladnie smiga bocik ;P

Opublikowano

CYTAT(Keczy xD @ Oct 17 2008, 07:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Czemu nie powinno być mniejsze niż 50?

Dlatego, że bot nie jest jeszcze dokładnie dopracowany... ja osobiście mam ustawione na 65 i ładniutko śmiga =)

SaintCandy.png
  • Dodaj nową pozycję...