Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bedzie Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko moj kuzyn ma woja 71 i czasami gram na nim i np jak włączę na normalnym metku tego woja i włączę 2 metka z buffem to mogę dostać bana?

I czy jak używałem em2 na metku na innym dysku to tez wykryje i czy ten 71 tez by mógł otrzymać bana?

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Opublikowano

Jak masz kilka metków na raz, to dostaniesz bana na wszystkie zalogowane, o ile masz FB.

Ja miałem FB + kilka innych i na wszystkie poszło.

Nie wiem jak z EB, ale to równie dobrze kolega lub brat może expić na swoim laptopie na twoim necie (router). ;)

Opublikowano

Jak masz kilka metków na raz, to dostaniesz bana na wszystkie zalogowane, o ile masz FB.

Ja miałem FB + kilka innych i na wszystkie poszło.

Nie wiem jak z EB, ale to równie dobrze kolega lub brat może expić na swoim laptopie na twoim necie (router). ;)

Tu nie chodzi o to jakie konta masz aktualnie zalogowane w grze. Dostałeś bana na wszystkie na raz, bo tak GM robi, banuje wszystkie powiązane konta na raz, w celu takim, aby delikwent się nie zorientował szybciej i eq nie przekładał (lub tam wywalał) w celu zachowania korzyści wynikającej z używania niedozwolonego oprogramowania

Rozmawiałem z GM parę razy, zadawałem różne pytania i zawsze dotrzymywałem odpowiedź, może nie konkretną ale sugerującą że bana na IP się nie zakłada. Ponieważ GF by było w plecy z $, gracz = pieniądz.

Mam takie pytanko moj kuzyn ma woja 71 i czasami gram na nim i np jak włączę na normalnym metku tego woja i włączę 2 metka z buffem to mogę dostać bana?

I czy jak używałem em2 na metku na innym dysku to tez wykryje i czy ten 71 tez by mógł otrzymać bana?

Jeśli konta nie są powiązane z m.n. handlem, nickiem, loginem, e-mialem z żadnymi twoimi kontami które używały niedozwolonego oprogramowania lub korzystały z zakupów u yangsellerów i przede wszystkim nie były na nich używane MH, FB, expBoty itp. nie otrzymasz bana jeśli wykryją tamte konta na których używane było coś niedozwolonego. Oczywiście nie możesz logować się na woju/buffie na metku z obejściem, bo też podobno są w stanie to jakoś tam wykryć.

Jeśli pomogłem, proszę o małego plusika (+).

31734109939576215597.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...