Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Build Na 105Lv ? Zszc

NooB_KilleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Wchodzi teraz update 105lv na zszc i nie wiem jaki build zrobic.

Mam 20cold/80light/100 weapon&fire

Prosze o szybka pomoc jak go rozwinac na 105lv zeby koksil ;D

Mam 80lv.

Opublikowano

Jak Chesz koksic to zrob Bow Fire Cold

ja tak mam narazie 92 lvl 2 tygodnie gram i spisuje sie bardzo dobrze snow daje 35% niezabiera many wiec na mocych mobach lub pvp taki snow daje duzo...

Opublikowano

I tak teraz expie z tym buildem na mobach 7lv wyzszych mam je max na 3 skille..

I nie wchodzi w gre reskill, nie chce mi sie w to bawic.

Chce build na 105lv pod ten co teraz mam, tylko zeby go dobrze rozbudowac.

Opublikowano

I tak teraz expie z tym buildem na mobach 7lv wyzszych mam je max na 3 skille..

I nie wchodzi w gre reskill, nie chce mi sie w to bawic.

Chce build na 105lv pod ten co teraz mam, tylko zeby go dobrze rozbudowac.

To dodaj Colda do takiego poziomu zeby dawal 35%

Dzieki temu zaoszczedzisz sp na lighcie a speda ja kupuje w npc 100%..

Light daje mag atack a jestes full str wiec on tylko podwyzsza atack imbue

Pozdro

Opublikowano

Ja mam 2mil. sp ...

to chyba bede musial reskila robic..

A ten build co teraz mam jest az tak straszny ?;/

Na 77 rozwalilem glavie 81. A z bladerem hybryda 80 bilem sie tak dlugo, ze az potow zabraklo.

Poczekam na wiecej odpowiedzi.

Opublikowano

tylko ze nie chce mi sie zbierac tych jebanych serduszek i cofac lighta z 79lv do 0...

Macie jakis inny pomysl zeby nie tracic czasu na cofanie lighta?

a co myslicie o 50cold 55 light 105 fire i weapon ??

pod lvl 105.

Opublikowano

tylko ze nie chce mi sie zbierac tych jebanych serduszek i cofac lighta z 79lv do 0...

Macie jakis inny pomysl zeby nie tracic czasu na cofanie lighta?

a co myslicie o 50cold 55 light 105 fire i weapon ??

pod lvl 105.

Ja bym bardziej polecal resskila ale wiem jak one leca bo robie z force wiec ciezko...

twoja decyzja co robisz ale napewno musisz miec snowa35%

Opublikowano

Nie zapominajcie tez ze na ZSZC jest takie cos jak odpowiednia ilosc pkt INT zeby rozwinac dany SN ;-)

W FULL STR nie ma ich za wiele takze musisz sprawdzic czy Ci wsytarczy.

Opublikowano

Fire 105 Pach 105, dobrze jak byś miał light conajmniej 72, masz wtedy podwójny teleport, no i cold 33lv - snow 24%. Jak kto woli, zależy komu jakie skille potrzebne i czy na pvp czy na unikaty itp. przy reskillu bym polecał colda na 60 - (+84 phy defa, snow 35%) i wtedy light 45 ;)

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

@Yourichi

A moglbys mi powiedziec jaki build bardziej pod pvp idzie?

Z cold 60 czy 33llv?

No w sumie to juz dalem colda 50.. Wiec dodam te 60 i reskilne lighta tak jak mowisz.

To dobry build pod pvp ?

Opublikowano

Pod pvp raczej cold 60. Dla każdego zawsze tak było, że light był głównie pod pvm (+mag atack i speed) a cold pod pvp (+phy def i mana shield).

Ale nie polecałbym żadnemu strowi cold max lub light max:

1) Za dużo sp zasysa

2) Nie jest się wszechstronnym

3) Light to nie więcej niż 80lv (podwójny teleport i speed bodajże 73%, później nie dostaniemy zbyt wiele z lighta)

4) Nasze możliwości rozwoju snowa kończą się na 35% (35% jest bodajże na 55lv a warto dociągnąć cold 60 by mieć +84 phy defa :P)

Pod pvp bym robił cold 60 light 45 fire 105 weapon 105.

@Down

a po co bowmanowi str - spear? o.O

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

8893.png

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

s/s czysty int, 7:1 spear. nic innego.

pytał się w pierwszym poście że chce koks chara na 105 lv, to mówię, nuker only.

Opublikowano

mysle kolego ze ci wszystko wyjasnie ;) zrob 105 fire wiadomo imbue mag bufy cold 105 phy def bufy wiadomo oczywiscie garniak zakladasz a bow 105 to nie musze mowic pvp miales teraz na 77 lvu ale pvp wychodzi dopiero w praniu jak kazdy ma seta FB +5 i wgl sety sie licza i bulidy wiadomo skoro masz 2m sp to wycofaj lighta bo jest on zbedny pamietaj ze light jest tylko dla nukow bo jest mag atk buf i parry ratio ^ a tobie mag atk jest zbedny skoro w bowie liczy sie dobry mocny crit i wiadomo ze fire imbue musi byc ;)

Opublikowano

@Up

Light nie jest zbędny dla nikogo, mam bladera light fire i daję radę ksuć nukerom. ;)

Zobacz czy masz jakąś różnicę w obrażeniach w secie FB z tym buffem a bez niego.

Ale jeśli chcesz chara tylko i wyłącznie do pvp i jeśli masz tyle siły to cofaj cały light i wbijaj cold. :rolleyes:

8893.png

Opublikowano

Ehh... No postanowilem ze powoli bede cofal tego lighta i dawal colda. Ale to po troszku wiec na 105lv powinienem miec akurat ten build :>

Opublikowano

Ja to nie wiem jak Wy ale jak dla mnie najlepszy na pvp będzie Wizard/warrior hybryda 9:1 lub Full INT Rogue bez subki xD (Nie uznajcie tego za spam, ten post jest w celu humorystycznym :) )

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Noo rzeczywiście, wizz hybra mnie rozbawiła :P Pamiętam że na isro kiedyś tacy biegali co nie wiedzieli w co staty ładować.

8893.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...