Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać I Jego Exp !

diablo660

POSTACIE  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak najlepsza postac do expienia i ogolnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAKA NAJLEPSZA POSTAĆ DO SZYBKIEGO WBIJANIA LVL ZEBY JAK NAJSZYBCIEJ EXPI I MNIEJ WIECEJ JAKIE EQ ZEBY TA POSTAC DAWALA LADNIE RADE WYPELNIJCIE ANKIETE I NAPISZCIE PONIZEJ:

1.Wybrałem:

2.Profesię:

3.Dlaczego:

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty:

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej:

Liczę na wasze głosy i pomoc :)

ZA WYPELNIENIE TEGO BEDA +

Mam nadzieje ze ten Poranik przyda sie kazdemu i juz nie bedzie tematow podobych do tego ,,Jaka najlepsza postac do expa" niech to bedzie 1 temat do tego jaka najlepsza postać bedzie mniej spamow :)

Dziekuję za Odpowiedzi :)

Opublikowano

1.Wybrałem: Wojownik Body

2.Body

3.Bardzo dobrze sprawdza się w expie jak i pvp świetnie radzi sobie z metinami

jest tylko jeden minus, trzeba mieć dobreb eq żeby sobie radzić bo body nie ma dużo deffa

4.EQ - i tu jest mały problem, bo jeżeli grasz mentalem to spokojnie z silnym weźmiesz spot z eq+6

ale body potrzebuje eq +7+8 a najlepiej +9 ja osobiście mam body 54 eq+6+8+9 i w V1 radze sobie bardzo dobrze

5.Myśle że do 40 lvl nie ma problemu, później BO, V1, V2 i lvl szybciutko leci i polecam robić misje dużo expa za nie jest

Myśle że pomogłem ;)

2mo740k.jpg

Opublikowano

1.Wybrałem: wojownik

2.Profesię: mental

3.Dlaczego: Najszybciej zarabia kase bo bierze najwięcej spotu. W v2 na godzinke ma bodzie. W lochu trudnych małp co 1 min medal więc kasa leci zanim się obejrzycie. Dzieki takiemu szybkiemu zarabianiu mamy ładne itemki i ribka z duzymi sr.

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: +6

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: W v2 od 50 lv z dobrym eq i ok 550-600 defa bierzemy całe komnaty.

Pasjonat
Opublikowano

1.Wybrałem: Woja

2.Profesię: Mentala

3.Dlaczego: Bo zawsze jesteś w przodzie z expem. Kiedy body siedzi na Bo to ty możesz już w V2 brać 2/3 grupki. Do Metków też jest świetny. U mnie na serwie na 61lvl bije metki 65lvl i nie dedam a body na 76 przy nich kwiczy... i nie ma wcale takiego słabego eq...

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: Na BO nie trzeba mieć wypasionego EQ. +6/7 wystarczy ale jak idziesz do V2 to już musi być pro by się komfortowo expiło. Zbroja u mentala nie jest aż tak ważna najważniejszy jest kosior. na 30lvl kup ribka śr min 30 z kd+3/4 do expa. Wtedy będziesz walił hity po 800/900 ;p

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: na 40 lvl idziesz na BO chyba że będziesz miał dobrego kosiora to wcześniej. Potem na 50 do V1 a jak masz kase to do V2 i po 2 grupki

PS: Jak masz zamiar wbijać lvl 80+ wybierz bodego;p Chyba że na haxach będziesz jechał ;p

Opublikowano

1.Wybrałem : Sure

2. Profesia : Wp (Fatam)

3. Dlaczego : Bo jest dobry w expie ponieważ jest połączeniem mentala i bodego. Na + 70lvl w pvp koxi.

4. Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty : Do 35 lvl cięzki exp ale potem polepszony. Eq fms +7/8/9 i reszta +6/7

5. Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej : Od 41lvl bo. Od 52-54lvl v1 lub V2. Polecamy V2

652601399840421198520.png

Opublikowano

1.Wybrałem: Wojownik

2.Profesię: Mental

3.Dlaczego: Bo ma dużo defa co czyni go bardzo dobrym w expie, w pvp też nie jest źle

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: zbroja nie jest tak wazna bo ma silne, ale minimalnie +6 powinno być

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: we v1, chyba ze ktos ma dobre eq to v2

Daj -

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

1.Wybrałem Sure

2.WP

3.Ma czarowane ostrze ( lepsze od aury) i Czarowaną zbroję ( lepsza od silnego,ponieważ daje odbicie ataków^^ ) jeżeli te 2 skille osiągniemy na poziomie Master to już mam exp jak z bajki

4.Jeżeli te 2 skille na M to eq +5-+9

5.1-3 wilki 3-5 wilki i alfa wilki 5-7 niebieskie wilki i niebieskie alfa wilki 7-9 dziki 9-11 niedzwiedzie 11-18 zaprzysiężone 18-32 dzikusy 32-35 pustynia 35-45 BO 45-55 V1 55-60 V2

6.Postaw mi +

@Edit

@OFFTOPIC 200 post ^^

Opublikowano

Wybralem : Ninja

Profesja: Dagger

Dlaczego : ma tanie ksiazki ,swietne skile i 70 lv + skile g-p nie ma przeciwnikow

Eq : 7-9 wystarczy

exp: 50 lv + v1 potem v2

edit:

o + prosze.

Opublikowano

1.Wybrałem:Sura

2.Profesię:Wp

3.Dlaczego:Bo sie przyjemnie i szybko expi z czarowanym i zbrojka nie do zabicia :)

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: Minimalne eq to 5-6-7

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: od 1 do 15 m1 potem do 35 m2 35 bo na bojowcu chyba ze samemu :) to 49 potem V1 55-60 V2 :)

Dziś niestety wykorzystałem dzienny limit + :( ale prosze o innych o dawanie +

Opublikowano

1:Wybrałem: Surę

2:Prof: WP

3:Dlaczego: genialna do expa jeśli rozłożymy dobrze skile i statystyki

4: Fms+9 sr+30(expisz fmsem do 65 Jeśli jest dobry)

Zbroja (34/42+9) (48/54+7,8) ( 61+9 )

Akcesoria: Srebrna+9 ebo+9 naszyjnik +1000/2000 pz

Tarcza Bojowa+6/7/8

Czarna Okrągła +7/8

Lwia, sokoła,Smoka,Budda+9 !

5: 1-15 (M1)

15-18 (zaprzysiężnione)

18-30 (Dzikusy)

30-40 ( orki )

40-42/45 (Czarne Orki)

50-60 ( V1 )

I to na tyle Sura WP ( KOKS )

Opublikowano

1.Wybrałem: Sura

2.Profesię: WP

3.Dlaczego: Czarowane Ostrze + Czarowana Zbroja + Strach = KoX ExP

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: +6 Powinno wystarczyć bo ja cisnę na +7 i ładnie wszystko idzie.

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: 1-10 Wilki | 10-18 Zaprzysięrzone M2 | 18-30 Dzikusy | 30-35 Pustynia | Na bo siedzimy do 42lvl jeżeli mamy eq +9 + pz wtedy można do v2 nawet iść, a jeżeli mamy słabsze eq to gdzieśdo 50 możemy na bo siedzieć.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

1.Wybrałem: Surę

2.Profesię: Wp

3.Dlaczego: Najłatwiej się nim expi.

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: To zależy od lvl np. mamy 45 lvl, boja, mistyczna +9 z bonem na PE, FMS +9 sr +30, 5-kątna +9 z bonem na orki, hełm na 21 +9 tutaj nie musi być żadnego bonu ale gdyby był to będzie pro, srebrna +9 z bonem na PE, Ebo +9 z bonem na PE, naszyjnik z bonem na orki.

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: 40-47 bo, 47-60 v1, v2.

Dałem najlepsze eq.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

1.Wybrałem: Ninja

2.Profesię:DaGGeR

3.Dlaczego:Ponieważ na DMG hacku z trującej chmury wali 10x tzn. V1 Szpony cały spot - Chmura m4-5 walniesz raz i cały spot Dead

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty:Kolcza +9 ebo +9 srebrna +8/9 Zbroja na 42 +8/9 z kd defa +3/4 i uchylenia +3/4 Kozy +9 Sr +30 lub z boja Fms sr +25 bty 1k pz naszyjnik 1kpż

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: 1-5 Psy 5-10 Wilki nieb dziki 10-18 Niedzwiadki 18- 38 Dzikusy w M2 38-45 EZO koło wieży 45-52 Swiatynia hwang 3 platforma 52-60 V1 Cały spot szponów z DMG HACKIEM to nie problem ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1.Wybrałem: SURA

3.Dlaczego: Ma 3 skille trwajace ciagle, szybko niszczy spoty dzieki ostrzu, ma obrone dzieki zbrojce i abs dzieki starchowi

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: mysle ze eq +7 starczy.

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: na 42lvl z nowa zbroja isc na BO, na 54 lvl zmienic spot na v1

Opublikowano

1.Wybrałem: Ninja

2.Profesię: Dagger

3.Dlaczego: Największe dmg z dmg-hackie. Po 40 spokojnie można expić w v2( z dobrym eq i poli/dmg hackiem)

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: +7/8/9

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: m1 do 10-15 m2 do 30 pustynia/bo do 40 a pozniej v1-v2

Opublikowano

1.Wybrałem: Warrior

2.Profesię: Mental

3.Dlaczego: Ponieważ exp jest dość łatwy, w pvp nie gorzej 75+ z ducho P kosa (Na 78lvl body 86lvl nie miał ze mną szans :P)

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: +7 styka w zupełności

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: 1-13 M1, 14-27 M2, 27-50 orki, 50-75 v2(zaznaczam tutaj musisz mieć lepsze eq co najmniej +8/+9, żeby brać te 2 grupki.)

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

3.Dlaczego: Czarowane ostrze , zbrojka, wirek i wszystko na temat (na PLu widziałem Wpka który zbierał 2 komnaty szponów bez zbroi i bez tarczy tylko Zbrojka i czarowane na P)

Gdy dobijemy odpowiedni lvl, skile i Eq Atlantyda to pikuś dla WPka.

imetin_logo.png

Opublikowano

1.Wybrałem: surę

3.Dlaczego: Skille PVP i Expa

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: Itemy z HP, FMS :P

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: v1 / v2

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Wybrałem Surę

Profesja Wp:

Powód: Jest połączenie bodego i mentala (albo oni są jego rozszczepieniem ;x) ma 3 "buffy" (tak też to można nazwać)

Wszystko zależy od skilli, ale z +6/7 powinieneś dawać radę ;)

v1/v2

525ffffff.png
Opublikowano

1.Wybrałem: Sure

2.Profesja: Wp

3.Ponieważ jest bardzo dobry w expie , ma 3 skile trwające ciągle takie jak: czarowane ostrze , czarowana zbroja, Strach .

4.Minimalne Ekwipunek który potrzebuję to +6 +7 +8 +9

5.Żeby wbić poziom 60 jak najszybciej trzeba expić w v1 / v2

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

1.Wybrałem:Sura

3.Dlaczego:Bo sie przyjemnie i szybko expi z czarowanym i zbrojka nie do zabicia :)

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty: Minimalne eq to 5-6-7+8

5.wbijesz w miesiac czasu spokojnie jak bys po 3godzinki dziennie gral na easy metin

osobiscie mam sure wp 61lvl duchowa +9 fms+9 sr 41 na twierdzy

Opublikowano

3.Dlaczego:Bo szybo sie nim expi i na wiekszym lvlu i wiekszym M czarowanego ostrza działa prawie jak poty i dodaje ataku prawie jak aura a czarowana zbroja odbija polowe tych ciosow co mi zadaja moby i do tego daje dzo defa Na M , G , P

4.Minimalne eq zeby dawać rade i brać ladne spoty:7-8-9

5.Gdzie expić zeby jak najszybiej zdobyć 60 lvl jak najszybciej: w V1 albo V2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...