Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam poważny problem otóż postawiłem se forum na mybb (MyBB 1.4.11 , Wersja PHP 5.2.14 , Silnik SQL MySQL 5.0.77 ) i zauważyłem że jak już z 3 osoby siedza na forum to co chwile wywala errora z info za dużo połączeń z bazą mysql. No i mam wrażenie że chyba faktycznie jest coś nie tak bo postawiłem nowe czyste forum, starą baze usunełem i patrze na dole na nfo Generated in 0.3989239 seconds (4.46% PHP / 95.54% MySQL) w mysql mam adnotacje

"Wersja 5.1.44 biblioteki MySQL dla PHP różni się od wersji 5.0.77 serwera MySQL. Może to powodować nieprzewidywalne zachowanie." zna ktoś rozwiązanie!?

Dodam że hosting cba, z tego co zrozumiałem to musze albo upgrade serwer mysql lub downgrade php wie ktoś jak to zdziałać? za pomoc +5

Nie Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cba to najgorszy hosting jaki może być -.- Spróbuj jakiegoś zagranicznego np. 000webhost.com, albo byethost.com No albo lua.pl, tylko tam musisz aktywować konto, za bodajże 1,22 (sms)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź +5 poleciało, który z hostingów polecasz?? brałem cba z względu na nie ograniczoną mysql (pod forum) ; p normalnie wszystko ładnie pięknie się ładowało, poza tą posraną mysql trzepie błędy :) a może znasz jakiś host mysql darmowy dobry :D?

Pozdro.

PS: nie interesuje mnie fora.pl czy coś w tej kategorii ; p bo to ograniczone i fuj :D

18706.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź +5 poleciało, który z hostingów polecasz?? brałem cba z względu na nie ograniczoną mysql (pod forum) ; p normalnie wszystko ładnie pięknie się ładowało, poza tą posraną mysql trzepie błędy :) a może znasz jakiś host mysql darmowy dobry :D?

Pozdro.

PS: nie interesuje mnie fora.pl czy coś w tej kategorii ; p bo to ograniczone i fuj :D

Darmowy hosting tez ogranicza (sam masz przykład) polecam OVH, za niecałe 100zł rocznie już mamy porządny hosting z domena .pl

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

wiem że ogranicza ; ] ale u mnie to była tragedia 2 osoby max a patrzałem se to na przykład właśnie na owym cba fora miały po 80 użytkowników online i strona chodziła, ja nie potrzebuje serwera tak jak mpc ;p gdzie ruch jest spory ; p ale dzięki za pomoc ;D

18706.png

• Dodaj nową pozycję...