Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Smocze Monety Prawie Za Darmo !

Koksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !!

W dzisiejszym poradniku napiszę jak zarobić Smocze Monety nie wydając zbytnie ilości funduszy ;)

Więc do dzieła :

potrzebne :

- 5zł

- to wszystko

Idziemy do sklepu i mówimy tak :

Poproszę o startówkę do Ery , gościówa wyciąga , płacisz , idziesz do domu , wkładasz kartę patrzysz , a na sam start masz 50 zł !!!!!!!!!!!!!!!

No i włączasz stronę Metin2.pl logujesz się i wybierasz opcję doładuj smocze monety za 46zł . ;)

Zamiast 46zł płacimy tylko 5zł ! Opłacalne ? Myślę , że tak ;)

Dla przykładu :

Mamy 100zł ( załóżmy , że mieszkamy w dużym mieście , a więc dużo sklepów ) , idziemy do pierwszego kupujemy np. w jednym sklepie jest max 5 startówek do Ery no to bierzemy je ...

Straciliśmy 25zł , ale zyskaliśmy 250zł :D ... Następny sklep też 5 startówek = 25zł = 500zł zostało 50zł idziemy jeszcze dwa razy wykupujemy wszystkie za całą kasę i widzimy efekty 1000zł w sumie na wszystkich kartach , a będzie ich 10 :P dużo roboty , ale później :

W moich przeliczeniach wyszło , że po wszystkim mielibyśmy 3000SM ;)

Można to zrobić także z jedną startówką ... będziemy mieli wtedy 150 SM :D

Dzięki ;p

Proszę o zdjęcie tych 10% :(

+ mile widziane ... , a jeżeli masz dać minus to lepiej napisz komentarz , bo nie mam zamiaru gromadzić minusów :P

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Coś mi się nie wydaje, że SM dojdą :D Ale jak działa masz tyle plusów, że będziesz zbierał minusy ^^ Pozdrawiam KoX

Opublikowano

ta tylko że te 50 zł na start dochodzi jak np. doładujesz za 30 zł to masz 10 zł gratis.. tak się 50 zł rozkłada do każdego doładowania

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Coś mi się nie chce wieżyc że dostaje się 50zł ... ;/ Chyba jest ze musisz kupić doładowanie za 25 żł żeby dostać 50 lub te 50 zł do ery/stacjonarne.

Jeżeli ktoś wypróbuje to pisać !

Opublikowano

Dla wszystkich Up

Jest tak , że kupujesz za 5zł , a dodatkowo na start otrzymujesz 50zł na zachętę ;p , ale my jesteśmy sprytni i je wykorzystamy :D

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

dla nich to czysty zysk to dlaczego mieli by Cie banować ? :D

co ich obchodzi, ze masz kilka nr, wazne, ze kaska jest :D

Opublikowano

jutro będzie edit od KoX'a, także czekamy, czekamy na odpowiedź: "super działa, yeah, za 5zł mam 46 na metinie"

Opublikowano

"

Nowy starter Era Tak Tak - 50 za 5

Komórkowa sieć Era wprowadza na rynek nowy starter Era Tak Tak. Dodatkowo operator przygotował promocję, w ramach której klient może liczyć na bonus w wysokości 50 zł.

Wraz z nowym starterem operator wprowadza do oferty promocję "50 za 5", w ramach której użytkownik począwszy od drugiego doładowania za minimum 25 zł, przez

dzewięć kolejnych doładowań

będzie otrzymywał dodatkowe 5 zł do wykorzystania na rozmowy głosowe, SMS-y i MMS-y w sieci

Era."

Dziękuje dobranoc.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie dzialac :))) Jesli dziala dam ci tyle + ze az cie nimi zasypie :D

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Człowieku jeśli to działa jesteś bogiem !! Dziś w dzień jadę do Ustki i kupuję 2 startery ^^

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

to jest nierealne, przecież era mogła by na tym stracić .

Wiemy, że są takie serwisy jak dotpay płacą za wysyłane smsy premium

Przykładowo.

Wysyłasz sms premium do jakiejś tam gry. Powiedzmy , że to są SM

Płacisz Sms'em 10.98 - oni z tego mają 3zł

Płacisz sms'em 23.18 - oni z tego mają jakieś 6zł ~~

Potem mogą to wypłacić.

I powiedzmy ktoś sobie ma 1000zł.

Kupuje startery ma ich 200.

powiedzmy że wybiera ten 2 plan 23.18 i dostaje z tego 6zł a jak dostanie 50zł to może wysłać ich 2 (46.36) - i ma z tego 12zł

Czyli ma na start 9272 zł (ze wszystkich starterach bez tych 3,67 na starter . )

Wiemy że na starter może wysłać max 2 smsy po 23.18 czyli wysyłamy ...

w sumie jest to 2,400 zł a wydaliśmy 1000 na start..

Jest to nierealne.

Jeżeli tak jest że kupujemy 5zł mamy 50zł to osoby dobrze myślące dziennie mogą zarabiać parę tysięcy.

Dlatego moim zdaniem jest to nierealne.

Pozdrawiam

~big

Opublikowano

Jak Up napisał dokładnie nic z tego nie będzie .... nIe otrzymujesz tam 50zł na start tylko po 10 doładowaniach

Więc nie kupujcie starterów do sm bo tylko stracicie :P

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

No żal dzieci myślą że kupią jeden starter za 5 zł i dostaną za niego 50 zł i kupią smocze monety i bedą się podniecać . DROGIE DZIECI NEO NIE KUPUJCIE STARTERÓW BO TYLKO STRACIE NA TYM A GÓWNO Z TEGO DOSTANIECIE !!

Opublikowano

Mają rację nic z tego nie będzie po prostu trzeba było przeczytać drobny druk

tam wszystko pisze że 5 dych nie masz na start tylko po 9 doładowaniach

SZKODA...

2mo740k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...