Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EU.

1. Masz z tego satysfakcję.

2. Więcej craftów itp znajdziesz.

3. Łatwiejsza gra (więcej ludzi, polaków)

Na EliteCabal, można powiedzieć, strata czasu. Na Eu zawsze można sellać alz na allegro. (700zł zarobiłem na tym)

Opublikowano

Nie tylko, proxy ftw

Aczkolwiek odradzam, bo tam lipa jest, afaik 1-2 gildie ownuja serwer

Ogolnie lepiej grac na EU tylko idz do Procyon, nie do Capelli bo bede mial trudniej na TG wbic i Capella to gayz0rdy i w ogole, w rozowych kieckach chodza na Nation Warze- odradzam w 100%

Ale bedac powazniejszym, to graj na EU chociazby z tego wzgledu ze jest wiecej crafterow (jak Beowulf napisal) przez co latwiej dostaniesz niektore itemki

Ja bym Ci polecal grac na Marsie bo to w ogole taki fajny serwer i tam tzw. koxy to Polacy, w malej czesci, ale jednak

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Cabal EU to jest www.cabalonline.com ?

Btw.

Czy jest jakiś lepszy poradnik niż ten?

http://www.mpcforum.pl/topic/100282-tutporadnik-dla-bladera-co-i-jak/

Będę grać Bladerem, ale ten poradnik jest (bez obrazy dla twórcy) brzydki oraz nieestetyczny.

Wild

Nie rozumiem ocb. z tym Procyon, Capela, TG itp.

W cabala gram od godziny dopiero i zacząłem od priwa.

Opublikowano

Albo nawet i od 170 bo to wtedy zaczynasz kompletowac end game itemy

TG = Tierra Glorisa = Nation War = 2 nacje (Procyon i Capella) walcza ze soba

A tak w ogole jak zaczales od priwa to bedziesz slaby ;f

Potem na globala jak pojdziesz to po 110 lvlu zrezygnujesz bo powiesz, ze exp wolny

Anyway, na TG masz 2 nacje, jest kilka rodzajow TG

war do 95lvla to nic innego jak nap^#*# sie na malej arenie

War od 95lvla to dosc duza mapa, w ktorej liczy sie nap%#&@@ z przeciwnikiem oraz zajmowanie punktow, taki war kosztuje 1kk alz jesli wbijesz, jesli twoja nacja wygra to dostajesz 1kk, niezaleznie od wyniku zgarniasz kase za punkty/kille i po kazdym TG dostajesz pudelko, w ktorym moga byc potiony warte od 300k do 100kk

Jak nie wiesz do ktorej nacji dolaczyc to:

Procyon- jest ich mniej, ale sa tam lepsi gracze, na TG biegaja w ciemnych, niebieskich strojach, <bynajmniej na Marsie> nie ma kolejek w dolaczaniu

Capella- jest ich wiecej, jest tu wiecej noobow, na TG biegaja w jasnych, rozowych strojach, <bynajmniej na Marsie> sa spore kolejki w dolaczaniu (Capow dolacza wiecej niz Procow i z tego powodu czesc nie wchodzi na pole bitwy), sa gayzorami i w ogole nie warto do nich dolaczac (to jakbys gral na Marsie, na innych serwerach rob co chcesz)

Czy jest jakiś lepszy poradnik niż ten?

Po raz kolejny, ale k

cabal-online.org -> strategie -> blader -> poradnik dla bladera by Krige/Spectral (nowszy/starszy)

@Down

np, jak cos jeszcze to pisz do mnie wiadomosc bo zapewne zaraz przyleci beowulf i da mi warna za offtopa

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...