Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Za To Tyle Banów

psychoza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj mój kolega na Metin2 PL dostał bana, ponieważ łowił na FB. Niestety razem z tymi kontami na FB zbanowano także 78lv jego woj, buffa 70lv itp... a nie były na tym samym e-mail !!! Czy GM banuje na IP czy to jakis przypadek ?

Opublikowano

o0 dzieki a jak ja tez łowie na FB i mam 75lv narazie na 75 przekładałem tylko raz na shopa cały czas to mogę to jakoś odwrócić, że jak mi zbanują FB to by shopa nie zbanowali. Czy mogę coś zrobić ?

Opublikowano

Pohandluj z jakimiś przypadkowymi osobami tym fishbotem np dawaj po 1 ości na handel i akceptuj. Wtedy odwrócisz uwagę GMa od swojego shopa. Najlepiej znajdź jakiegoś nupka i dawaj mu na handel po jednej ości etc niech akceptuje. To w dużym stopniu zmniejszy prawdopodobieństwo bana z powiązaniem.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

wywalaj na ziemie drugim podnoś podstawowa procedura z fb

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

najlepiej zrób nowe chary na fb ,bo jak wpadniesz to i tak dojdą ;< Wtedy staraj sie pilnować ,zeby nie dawac przez handel

Opublikowano

Chyba najbezpieczniej będzie jak ktoś to chyba już ujął wywalać na ziemię małże i drugim charem je zbierać.

Opublikowano

Zależy czy używasz EM2 z hackami czy bez. Jeżeli bez, to raczej mała szansa, no chyba, że natrafiłbyś gdzieś na GM'a. Jeżeli będziesz też 24/7 expił, to istnieje spora szansa, że Cię sprawdzą, a potem ban.

11131519.jpg

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie czy duża jest szansa że dostane bana ze w nocy ustawiam se dropa 40 lvl z normalnym nickiem przekladam itemy na woja mojego 35 lvl

i gram wojem??

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

Też mam pytanie ...

Powiedzmy ze:

Char na DH-To noobek

sklep

i głowna postac

Noobkiem kradlem na DH wyrzucalem itemki i zbieralem sklepem i dopiero wtedy znowu wyrzucalem sklepem i zbieraglem glowna postacia

a zbanowali mi noobka i glowna postac a sklep nie... :/ s24 Pro eQ

Opublikowano

@up nie igraj z banem ;D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Up wszystko wyjaśnił.

Ja dodam tylko od siebie, że wyraźnie jest napisane, iż Team banuje wszystkie konta powiązane. Także nie ma się czemu dziwić.

Opublikowano

Konta mogą być na innym IP, na innych mailach, ale to i tak nic nie da.

GM może namierzyć Was po ID clienta, a także po adresie MAC. Więc, nie ma się co dziwić.

Opublikowano

@OzoneSeba - To zależy od przewinienia. Jeżeli chodzi o na przykład wulgaryzmy, to nie ma opcji że zbanują resztę kont również, bo ty byłoby dla nich nieopłacalne. Mniej kont, mniej pieniędzy (tak z grubsza). Z kolei jeżeli nasze przewinienie jest poważniejsze, na przykład używaliśmy hacków, albo fb, to istnieje możliwość że nasze wszystkie konta zostaną zbanowane. Aczkolwiek ja posiadam x kont, u których nazwa różni się tylko 1 liczbą w górę i gdy na 1 dostałem bana, 2 zostało nienaruszone. Jak widać to zależy od sytuacji i GM'a. A adres MAC można zmienić, jeżeli ktoś jest tak zdesperowany.

@Krzesło0.0 - Chyba nie zrozumiałem. Co ma piernik do wiatraka (oprócz mąki i tego, że ma tyle samo liter)? Przecież wyszukiwarkę można mieć choćby i po chińsku, a im gówno do tego.

11131519.jpg

18706.png

Opublikowano

@ Up

Nie da się zmienić adresu MAC ... tak nawiasem a co do

@ OzonSeba

Nie banują po ID klienta i po MACU , to nie realne ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...