Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atarimt2[Dedyk][Pl]

lolek12313123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grac tutaj .. wczesniej ten server byl pod nazwa Nobelis nastepnie AndroidMT2 server nawet nie wystartowal a juz byl Hackowany ... GM zamule ma .. odpisuje po 40 minutach jak mu dobrze wejdzie w tyleczek..

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano
'yangow malo troche leci." w v2 80kk zarobilem wiec prawda malo ... lepiej zeby 1 mob = 2kkk yang wtedy moze server bylby czegos wart prawda ?

i tak jest chuja wart , polowa ludzi ma juz perly, kd+5 porobione + pare potaci zajebanych yangami ;]

Opublikowano

@UP

Racja przedtem pisałem, że serwer jest ok teraz jednak jakiś n3o nie rozgarnięty napisał, że niby mam dmg a byłem czysty TiteX nawet nie sprawdził czy mam czy nie po prostu powiedzial albo ban na 10 dni albo kasa o połowe. Serwer DNO co chwile lvl w dół, bo GM ma taki kaprys. DT zbugowane, jak biłem rippera na poli to loga co 1 min ogólnie jest jeszcze więcej błędów i niedopracowań w teamie.

@EDIT

To kieruje do teamu.

Jeśli dalej będziecie tak postępować z graczami to ten serwer będzie miał max 50 osób

Minęły 3 dni ludzie mają hwangi. Pozdro dla tego serwera

Opublikowano

GM dal event ... myslalem ze bedzie normalnie jednak

Bylo chyba z 3x gm zaden gowno robil stali w miejscu tylko kolejne metki dawali kazdy kazdemu ksul pisalem 3x do kazdego z GM nic nie zrobili ze mi ksuja metki oraz mi buffa zabijaja po co

Pare jakis dzieci neo w hwang myslali ze sa fajni kazdego zabijali ... gm nic nie robil sobie bo po co

Server fajny GM 13 latki

Jak sie GM spytalem czemu do v2 nie ida tam kazdy na hackach leci to napisal ze 'gejmasterów w v2 jest az 4' tylko ze zadnego nie widzialem ;> i dalej kazdy na sh leci

Zaraz pewnie ktos sie wypowie ze tylko mi ksuli na evencie albo ze gm nie mogl kazdego na raz ogarnac jak tam bylo max 30 osob wiec all mozna bylo trzymac pod kontrola

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Serwer porażka!

ludzie mają po 2kkk na koncie, hwangi... z wczorajszego bugu ;/

większość ludzi jedzie na hackach...

GM nie ogarniają, mają all w dupie, oprócz kolegów.

NIE POLECAM

Na privach nick:

Luka

=]

Opublikowano

cofam co wczesnije powiedzialem server wraz z zarzadem DO NICZEGO !!!

= nie zapowiedziane pare min wczesniej reboty co w skutku daje utrate drogich itemow ktore akurat bonowalismy

= GMi popelniajacy spore bledy ortograficzne

= poziom co po niektórych GM typu "Lubicie galaretke?"

= brak strony internetowej

= raczej grobowa atmosfera w grze i na czacie

= oprócz tego server nie posiada zadnych "pomyslów" umilajacych gre

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Ten serwer już kiedyś istniał - minimum 2x / jako thenextland i właśnie Atari. Nie ma sensu grać na tego typu serwerach, nie jest zbytnio dopracowany, jest identyczny jak inne średnie serwery, misje są po chińsku. Serwer tak czy siak za jakiś czas zostanie zamknięty, gdy GM-i zbiją kase z SM lub dotacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...