Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem wyanczam serwer i po wejsciu w spolszczenie pisze blont lonczeniea z serwerm zapora windowas wylonczona co robic ???

Opublikowano

Mam taki problem wyanczam serwer i po wejsciu w spolszczenie pisze blont lonczeniea z serwerm zapora windowas wylonczona co robic ???

Tak powinno to być napisane:Mam taki problem,włączam serwer i po wejściu w spolszczenie jest napisane:Błąd połączenia z serwerem.Zapora Windowsa jest wyłączona,co robić??

Jest różnica? ;]

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

@Topic

A zapłaciłeś za internet?

A tak na poważnie. Na koledze komputerze też mam bład i nici. Ma router ale na lapku mu metin działa. Po prostu kiedy chciał sie kiedys polaczyc z serwerem wyskakiwało okienko: "Połącz z: i tak miał do wybotu usługu sieciowe. Dalej wział zaawansowane i zaznaczył coś takiego "automatyczne laczenie z siecia" i od tej pory okienko mu sie nie wyswietlalo ale blad byl caly czas ;]

Opublikowano

Wiecie co nie chce was pouczać ale jeśli wam moja ortografia przeszkadza zachowaj do siebie

w jaki sposub można to naprawidz co ?

Opublikowano

Człowieniou , naucz się pisać!

Edit:Przepraszam napisałem "człowieniOu" ponieważ szedłem z z kolegami na dwór...poprawiam się:człowieniu :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

spolszczenie zrobiłeś z końcówką 100 ?

żal mi was ... Śmiejecie się z kolesia który ma problem z pisownią a sami nie umiecie pisać

przykład:

Samii123

Człowieniou , naucz się pisać!

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

No chyba nikt się ze mnie nie śmieje jakoś :)

ale przykro mi , że masz BŁONT :(

Tak do ciebie muszę pisać:Feś popiesz ine spolżdżenie po to śe popsóło ... no i hypa ma słe ajpi

userbarwb.png

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Wiecie co nie chce was pouczać ale jeśli wam moja ortografia przeszkadza zachowaj do siebie

w jaki sposub można to naprawidz co ?

walisz tyle bykow i piszesz fonetycznie, zacznij uzywac firefoxa, podkresli tobie bledy na czerwono. to co psizesz razi w oczy, ja tez jestem dysortografikiem ale mimo wszystko staram sie bledow nie walic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ avaster :

Jesteś Analfabetom czyż nie ?

@topic :

Na twój 'blont' może przyczyniać się jedna lub więcej poniższych uwag

1. Server wylaczony

2.Nie jestes polaczony z netem

3. O ile to hamachi to admin nie jest dostepny

4. Spolszczenie na ktorym grasz ma inne IP niz IP ów servera

userbarwb.png

Opublikowano

Możliwe, że masz złe spolszczenie, a jeśli nie to możliwe, że coś w sysinstall.

@offtop

Nie rozumiem na cholerę tak offtopujecie, że blablablablabla pisać nie umiesz blablabla napisał wcześniej, że jak wam jego ortografia przeszkadza, zachowajcie to dla siebie.

PS.

Mój kolega pisze podobnie do niego, ale nie ze względu, bo jest analfabetą czy kimś. Po prostu mu tak wygodnie.

I następnym razem pisz tu:

To jest ukryta treść, proszę

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

tak jestem Analfabetom

wchodze w metin2mod.tk pobieram instaluje metaka z 2008 instaluje wtedy mode do tego pliki co metinz 2008 włanczam i pisze Błąd lonczenia z serweram

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...