Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie Pomocy

srajtaśyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od początku kiedy w metin2 pl wszedł patcher wszystko działało mi git ale pewnego dnia obrazek podczas pachtowania i jak wciskałem monetę isu nic się nie pokazywało myślę po co mi is nie przejmowałem się tym za mocno ale od kiedy zaczełem grac na privach (tzn usunelem pla bo mnie skroili ) zciagnelem klijenta triadici i tam patchowanie mi nie działało pokazywało się ze brak połączenie a necik i all mi działało :/ no i w końcu na triadici nie gram następnie kolega oddal mi konto na plu zciagnelem patchera (patcher-chodzi mi o te gówno zajmujące 5 mega pobierające klienty wybranej gry) zeby sie pobral metek no i pisalo że nie ma połączenia (chyba z 1000 razy próbowałem i nic dalej to samo) no i nic .... na plu tez już nie gram ...

I teraz mam prozbe do Moderatorów wiem ze to co teraz napisze nie jest związane z działem Metin2 ale muszę tez poruszyć ten temat i proszę o nie usuniecie mojego temaciku poniewarz mam naprawde duzy problem ....

sciągnełem klienta last chaos wszystko git odpalam patchera i znowu brak połączenia .....

sciagnelem patchera 4story odpalam brak polaczenia .....

zanioslem kompa do reinstalu i jak go odbieralem zapytalem kolosa co mi robil instala wina czemu mi te rozne patchery nei dzialaja itd odpowiedzial ze net frama 3,5 musze pobrac ....

zacząłem pobierać net frama 3,5 oczywiście wszystko ładnie i nagle wyskoczyło okno pobierania (tego net frama 3.5 i jego aktualizacji) nacisnełem połącz się w celu pobrania i się zaczęło 1 próba z 10 nie udana 2 z 10 nie udana itd

próbowałem z 100 razy i się nie udało za każdym razem brak połączenia ..... i o co tu łazi ?? ludzie proszę was pomóżcie !!

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...