Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz mieć EasyMetin2 i 2 postacie .. Bierzesz obie postacie do party i jedną wylogowujesz , po czym tą drugą podchodzisz do ofiary i zabierasz co chcesz .. (O ile ona nie ma włączonego party)

Tutaj masz Link

Opublikowano

Musisz mieć EasyMetin2 i 2 postacie .. Bierzesz obie postacie do party i jedną wylogowujesz , po czym tą drugą podchodzisz do ofiary i zabierasz co chcesz .. (O ile ona nie ma włączonego party)

Tutaj masz Link

a ja mam pytanko do tego musi bydz dzialający multi hack czy nie bo mam ten programik i tylko mi na nim exp hack dzila

Opublikowano

Auto pick masz w Modzie Kamera Lub EM2 od Andrzeja!

Pick up w modzie kamera nie działa do dh, więc nie wiem o czym mówisz ...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Nie musisz sie noob charem logac ja ze swoim sklepikiem pt zakladam i nie logam niczego i dziala all dobrze ;]

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

tak jak up

poprostu ustawiasz w exp bocie zeby podnosil drop robisz pt z noob charem logasz sie ta postacia co zalozyles pt i kradniesz :=

o + prosze.

nie czaje mozecie mi krok po kroku bo zza glupi na to jestesm od poczotku co mam wlonczyc

Opublikowano

Więc Tak:

• W exp bocie włączasz auto pick up
  • Tworzysz Multi konto (za co można dostać bana)
  • Włączasz 2 metki
  • W jednym metinie logujesz się na swoja postać i w drugim metku na noob chara a wiec takiego na którym nie będziesz expił
  • Tymi 2 postaciami tworzysz pt
  • Noob charem się wylogowujesz