Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitut]Jak Zarobić 1Kk W Godzine

al0nE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele z was pewno myśli to nie możliwe a jednak co trzeba sciagac? absolutnie nic no to przechodze do rzeczy

Lowimy ryby z wedka +3/4/5

lowimy z jakies 20 rybek u mnie to by kosztowalo 500k i juz za tak malo rybek mozemy miec duzo kasy

i potem jeszcze 20 i mamy 1kk

Potem jeszcze z 10 i jak beda 1-2 malze sellamy 1 u mnie 400k wiec wiekszy zarobek niz z rybek ale latwiej jest z nich :)

Myślę że pomogłem niektórym zarobić i niech powiedza czy sie przydał Tut na dole :)

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

omg ja tylko dalem sposob i co ze 2 minuty robilem ale zrobilem a tam dawajcie - + mam was w gdzies :)

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Słabizna -

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Dobrze mowicie ze nabija posty na takich beznadziejnych tutach a wy co kur** robicie? juz 10 razy powiedzeli ze do bani jest sami jestescie do bani ludzie -.-

Opublikowano

u mnie na grymku małże są nawet po 1kk więc FB i w 1h jest dużo więcej niż 1kk zależy od szczęścia

reklama

Opublikowano

Ewidentny kosz! Nic w tym pożytecznego, a poza tym ceny się zmieniły przez botki kiedyś małz do 1,5kk dziś 150k

Jeszcze raz KOSZ!!!

Opublikowano

Na grymku się opłaca łowić na fb i sellać małże więc tut jest przydatny dla tych co na serwie małż chodzi po wyżej 500k :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Głupie w skrócie łów ryby i je sprzedawaj to jeszcze głupsze niż idz do m2 i rozwalaj metki lub drop medale w lochu każdy o tym wie po co to pisać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...