Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clonowanie Items.

michi0987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kiedyś poznałem kolesia który potrafił klonować itemy . Robił to tak. Robił parę postaci i wylogowywał się nimi w jednym miejscu. Następnie wchodził na najlepszą postać która miała dużo capa i wkładał jakoś itemy do bp a to bp musiało ważyć jakoś dużo. Czy zna ktoś końcówkę tego sposobu?

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

moze na tibii jakiejsc tam, gdy wtedy bylo, ze jak dasz exita to logujesz znowu ta sama postacia i siebie zabijasz i masz loota. Jezeli wprowadzam w blad to sry

Siema raymund cieniasie

Opublikowano

Proste, że mógł mieć w bp więcej. Może akurat była jakaś zbugowana kratka. Na akademickim 7.6 był kiedyś bug że kładłeś rzecz na rope place i potem jak wyciągałeś ten item liną to był i na górze i na dole.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Opublikowano

@up jest jak najbardziej możliwe ( sam to robiłem)

Po pierwsze czy OTS posiada swój system aukcyjny ?

Po drugie czy serwer się wyłacza? (chodzi mi o to że serwer się crashuje)

Jeśli to będzie to pierwsze to chodzi o to ze się wystawia przedmiot A. w systemie aukcyjnym wpisuje się w ilości np. 3,00 ważny jest przecinek następnie się wycofuje item. :]

A gdy serwer się crashuje to jest bardzo wiele możliwości na tego typu fanaberie :P pierwszy najbardziej znany to zbierasz bardzo duży backpack mówię o np. 2 mil cap, kupujesz parcel i wysyłasz na jakies konto :) jeśli jest słaby serwer to tego nie wytrzyma ;( drugi sposób jest bardziej zaawansowany dla osoby która nie potrafi się obsługiwać ng bot to nie do zrobienia :] powiem szczerze ja dużo serwerów scrashowałem i rada dla tych co chcą clonować używając tego drugiego sposobu nich przygotują dobry bp z itemkami :] bo na 1 itemek czy 2 nie opłaca się w to angażować bo to zajmie jakieś 2 h... :] ale powiem opłaca się to robić ja po jednym crashu na serwerze miałem jakieś 20 bp kasy 20 bp itemków z sms shopu :)

Pozdrawiam~~ Venezuelo

@jeśli masz jakiś problem z ots napisz może pomogę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...