Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Hit Istnieje :D

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka expiąc na B0 zauważyłem dziwną rzecz ninja 32 lvl bieże caly spot nie ma eq +9 brac abs na orki i rozwala na 1 uderzenie . Nie wiem jak to robi .Więc sie spytalem mowi ze ma moda z dmg hackiem + 1 hitem lecz nie chce powiedziec skad pobrac.Twierdzi ze od kolegi ma . Prosze o wypowiedznie sie

Opublikowano

Jeżeli to Dagger to nic dziwnego , bo 1 chmurką na dmg hacku rozwali spota ;)

Grałem daggerem i wiem ze rozwali ale nie wali z skilla tylko ze sztyletow 1 hit caly spot nie zyje

Opublikowano

Poszukaj na tym forum, tutaj wszystko jest, od DMG do 1HK

Opublikowano

Jak jest to podaj link do downloadu ;] ja nie moge znalesc na pla ;/

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

nie masz ;] takiego masz 1 hit killer na pl jak i trade hacka w sygnaturze...

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Jak ja już mówiłem to mam to ale nie udostępnię bo wiecie dostanie się w ręce n3o i co będzie z metinem? gówno spadnie na psy.

Jeśli masz to udostęnij na 10 min albo napisz na PW.

Opublikowano

Chyba zaraz sobie tam wbije :) Jeżeli jest 1hit na pl to dziwie się, że nie było go na mpc.. Oo. Osobiście nie jestem za 1hit killerem, ale jednak z drugiej strony maże o nim.. ;P

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

@UP

KaMeR - ma tego 1 hit hack ale go nie udostępnia ... ;) i dobrze bo by każdy z tym gównem latał

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Ja bym nagrał tego daggera albo chociaż dał screena z rozmowy zanim poleciałbym z tym na forum -.- Każdy może powiedzieć , że ma DMG na Plu , a filmik to jakoś trudno nakręcić...

Opublikowano

Chyba na PL czy inne globalne nie ma jeszcze 1 hita i nie chce aby był.

Dlaczego? Wszystko się posypie!

DMG Hack to tam jeszcze ale 1 hit będzie chciało każde dziecko i będą non stop bić bossy i kickać graczy na wolnym.

Znając życie takie 1 hit podziałał by z tydzień bo by po blokowali to ale tak czy inaczej wleciało by już kupe leveli i kasy.

PROSZĘ NIE 1 HIT NA PL!!!

Ja bym raczej powiedział że to jest DMG Hack a bije chmurka spoty.

Exp teraz daggerem to jest miodzio. Całkiem inna budowa bo jako pierwszy skill chmura i wgl.

I było kolesia nagrać albo ss porobić czy co.

A tak to nie wiadomo co powiedzieć. o.O

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

ja chce 1 hita i dmg hacka w jednym. Nie dla tego ze go chce ale zmusiło by to gf do radykalnym ulepszenie systemu HS i nowych patchy. Dało by im to kicka do działania a nie opierdzielania sie

Opublikowano

JEST!! jest1 hit hack na pl-a... osobiscie go niemam ale jestem bliski ukonczenia go... jak mi sie udadam wstawke na forum JAZDY KTO TWIERDZI ZE NIAMA ! HIT-A NA PL-A NIECH SIE PUKNIE W GLOWE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeżeli byłaby możliwość 1 hita na globale to dawno by powstał... Jestem pewien , że wszystkie możliwe opcje zostały już wypróbowane , a hacka i tak niema :) A tych wszystkich pro elo elo programistów i znawców od siedmiu boleści , którzy twierdzą , że mają albo są bliscy wynalezienia 1 hita na globale trzeba po prostu ignorować <_<

Opublikowano

@UP

KaMeR - ma tego 1 hit hack ale go nie udostępnia ... ;) i dobrze bo by każdy z tym gównem latał

Kamer ma i będzie miał tylko na privy i i tak go nie udostępnił... na PL gdyby miał to by tam grał i zarabiał przez allegro... no ale cóż.

Według mnie możliwość zrobienia 1HK na PL jest realna... tylko serwer ma zabezpieczenia, w końcu ja sobie kilka lat temu nawet nie wyobrażałem DMG hacków i 1hit killer hacków a teraz to już każdy tego używa :/. Kilka lat temu nawet by takie dmg hacki nie powstały ale jednak teraz już są... więc nadal są jeszcze jakieś tajemnice w kliencie nie odkryte.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

mysliscie ze ktos wam da takie cos pewnie z 100 osob albo wiecej go ma ale nie powie ani nie da bo po chuj? zeby kazdy latal i konkurencja? wiecej osob wiecej ticekow= syzbsze zablokowanie ;] pozdro

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...