Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isro problem.

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zaczynajac.. hmm mam problem z isro..

Kupilem laptopa z Windows Vista Home...

Wszystko pieknie smiga ale kiedy odpalam isro wyskakuje komunikat z Zapory Zezwalaj/Odmawiaj klikam Zezwalaj.. isro sie odwiera wbijam do gry.. wbije ,nacisne HOME i nic sie nie dzieje.

Za kazdy razem kiedy otwieram isro musze potwierdzac Zezwalaj

Mial ktos taki problem? Prosze o pomoc

5* czeka!

Przenosze temat bo tam nikt nie odpisuje ;]

@@DODANIE DO WYJATKOW I ODPALENIE JAKO ADMINISTRATOR NIE POMAGA!!

@@@MOZE ISRO POTRZEBUJE SPECJALNE STERY KTORYCH JESZCZE NIE MAM NA KOMPIE? CO O TYM SADZICIE?

//Ciach

Opublikowano

Vista to jest niezbyt dobry system;/;/ Powiem tylko ze mialem Viste i mozna Ją łatwo posypac i wywala potem wiele błedów... A co do systemu Home Premium to On ma troche ograniczen wiem ze Ultimate ma wiecej tych bajerow i jest lepiej poskladana... Fearless moze to problem jakis sterownikow?? Jak myslisz probowales wielu sposobow na ten problem?? Moim zdaniem Powinno Ci wszystko dzialac na Viscie bo Silk jest takze pod viste;/

PS: ustaw w zaporze czy cos takiego silkroad jako wyjątek wiem ze gdzies sie cos takiego robilo musisz pogrzebac

Opublikowano

ustawialem to z zapora... a na stronie pisze ze nastepna wersja isro bedzie mial support to kazdego systemu visty.. probowalem wielu sterow net framework etc z zapora i wyjatkami tez kombinowalem

//Ciach

Opublikowano

No to nie wiem co może być problemem... w każdym razie Vista ma dużo blędów, np. Miałem zainstalowane NFS Most Wanted (Orginał nie crackowany) grałem jakiś czas i raz wywaliło mi blad potem gra nie chciala sie wlaczyc probowalem wlaczyc w zgodności z systemem Windows XP i nic... a własnie próbowałeś odpalic silka w trybie zgodności z systemem windows xp?? oraz "uruchom jako administrator" jest taka opcja jak dasz wlasciwosci sro_client.exe ale tego nie musze tlumaczyc... mi czasem pomagalo cos takiego jak nie moglem odpalic gry na viscie:)

• Dodaj nową pozycję...