Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zbanowali mi dwa konta (droppery) za manipulowanie clientem gry (żadnych szczegolnych informacji nie napisali) ale zbanowali jednego droppera i drugiego bo napisali, że te dwa konta są powiązane, a obydwa są na innych emailach... więc nie rozumie jak one mogą być powiązane o.O

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

GMy to NooBki nie wiedza juz co robic jeszcze troche i przestana banowac ludzi bo nie bedzie kogo..

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

że przekładałeś z jednego konta na 2 eq, kase itp. Lub że wchodziłeś z jednego clienta na 2 konta (sprawdzili to : oni mogą sprawdzić )

Opublikowano

Bardzo proste masz stałe ip pewnie więc lipa ;/ i po drugie jak eq przezuasz albo cos i na jednym metku czasami zagrales na tym koncie i na tym to masz na 100% bana na dwa konta proste ja dostalem na 41 mentala i na 52 sure ;P Ale odbanowali mi już ;p

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

[quote name=1Hit=Kick_xD' timestamp='1280508732' post='1233444]

Dziś zbanowali mi dwa konta (droppery) za manipulowanie clientem gry (żadnych szczegolnych informacji nie napisali) ale zbanowali jednego droppera i drugiego bo napisali, że te dwa konta są powiązane, a obydwa są na innych emailach... więc nie rozumie jak one mogą być powiązane o.O

Jak masz zalogowane więcej niż jedno konto i wykryją jakieś wspomagania na chociażby jednym, to banują wszystkie zalogowane konta.

Ja tak dostałem bana na shopa + 4 fishe + dropka. :D

Swoje uchroniłem, bo nie zdążyłem włączyć. :)

Opublikowano

Jak 2 droppery np. dh na BO i miałeś PT tymi dwiema postaciami na każdym CH to mogło być powodem. IP czy client nie ma znaczenia (wiem to z własnego doświadczenia).

Zdaję mi się, że albo to PT, albo logi handlu. To, że zalogowany jednocześnie na tym samym IP też nie ma znaczenia, bo ostatnio jak zbanowali mi FB, gdy był wystawiony sklep to char sklepikowy jest nieruszony do teraz.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Jak 2 droppery np. dh na BO i miałeś PT tymi dwiema postaciami na każdym CH to mogło być powodem. IP czy client nie ma znaczenia (wiem to z własnego doświadczenia).

Zdaję mi się, że albo to PT, albo logi handlu. To, że zalogowany jednocześnie na tym samym IP też nie ma znaczenia, bo ostatnio jak zbanowali mi FB, gdy był wystawiony sklep to char sklepikowy jest nieruszony do teraz.

Pocieszyłeś mnie z tym ip, że nawet jestem gotowy dać + (chyba, że - wolisz) ;D

Tak w ogóle to da się usunąć jakoś logi handlu (ewentualnie pt tez), bo gdzieś czytałem posta, że można to zrobić (tut czy coś), ale nie mogę znaleźć...

Opublikowano

ej bo kurwa mam problem , rozjebalo mi silnik i i została tylko obudowa , a jak pierdolłem w klaiature to mi wyjebało Z w powietrze

Co mam kurwa robić bez Z zjeby ??

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

a i dobrze ci huju ze cie zbanowali gnoju , trzeba było naczitah a nie na chakah grac , tibja rlz

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

a i dobrze ci huju ze cie zbanowali gnoju , trzeba było naczitah a nie na chakah grac , tibja rlz

Co tu dużo mówić? Neo.. Inaczej nie umiem Cię określić..

Ponawiam pytanie. Da się usunąć logi handlu?

Opublikowano

Tylko team widzi logi wiec jedyne co możesz zrobić to nie handlować^^

Przerzucaj (dosłownie) itemy a kase yangdroperem z EM2 i chuj ci zrobia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tylko team widzi logi wiec jedyne co możesz zrobić to nie handlować^^

Przerzucaj (dosłownie) itemy a kase yangdroperem z EM2 i chuj ci zrobia

Tak wiem wpadłem na to wcześniej, ale już sporo handlowałem. Będę musiał zmienić postać do dropka. W każdym razie masz + za chęć do pomocy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...