Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :) Otóż mam taki dylemat związany z polskim metkiem: dośc dlugo gralem surą bm bo niebywalą przyjemnością bylo dla mnie bycie pro do pvp. Składałem prawie wszystkich ale to już mi się znudziło. Teraz do rzeczy: :) chcialbym pograć taką postacią która będzie spełniała wszystkie wymagania odnośnie swiata gry ( PVP ODPADA CAŁKOWICIE). Mowa tu o metkach, expieniu, bossach, eventach itp. chciałbym stworzyć postać ktora podoła wszystkim tym elementom i tu proszę o rady związane z wyborem postaci, jej profesji, rozdania skili ( ze statami dam rade) oraz najważniejsze: dobór eq. Na start będę posiadał jakies 300kk. Czekam na profesjonalne porady doświadczonych graczy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak do expa to napewno woj mental albo sura wp oczywiście u mentala silne duchowe tąpnięcie walnięcie i uderzenie miecza a u sury wp czarowane później czarowana zbroja wir uderzenie palcem rozproszenie magi i strach. Jeśli chodzi o eq no to na początek oczywiście żelak +9 jakaś dobra broń od 30 lvl pięciokątna +9 srebrna +8+9 ebony +7+8+9 buty maxpż +1000 +1500 naszyjnik też. Myślę że z takim eq i dobrze rozdanymi statami dasz sobie spokojnie radę. A jeśli chodzi o metiny to też dobry woj body z aurą berserkiem i koniem bojowym metka bardzo szybko rozwalisz. To tyle z mojej strony liczę na +

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Proponuje Ci mega postać do expa, jest to sura WP. Na początek klikasz w cxzarowane ostrze, jako drugi skill proponuję zbroje. Na małych lvl tj. do 35 nie expi się przyjemnie, ale do najtrudniejszych też nie należy. Jeśli zrobisz już konia bojowego i chcesz mieć naprawdę kose do pvm i samodzielnych wypraw do DT proponuję Ci wkładać pkt w strach, drugi wariant, który też nie jest najgorszy to jest smoczy wir. Ten skill bardzo mi się podoba, bo po kliknięci CTRL+H nie trzeba klikać w moba żeby nim uderzyć, wystarczy kliknąć w klawisz i skill już atakuje. Książki nie są najdroższe, a staty proponuję rozdawać 1:1:1 czyli WIT-DMG-INT, lub 1:2 czyli WIT-x2INT.

Fms z dużymi średnimi świtnie się sprawdza i do konca gry nie trzeba szuka broni. Proponuję też na początek zakupić ebo+9 bo mają +12DMG. Kiedy wbijesz 61lvl Duchowa zbroja nie będzie Ci obca bo jest dużo tańsza niż Boga smoków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...