Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak radzić sobie z hackerami i ich unikać

Sh@dow12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat, ponieważ pewnie wielu z was jest sfrustrowanych i wkurzonych ( delikatnie mówiąc ) Public Hackiem.

Nie będę już tutaj wyrażał swojej opinii na temat tych osób, możecie to robić w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=18422]

No ale do rzeczy. Po pierwsze osoby z PH mają antykicka. Nie takiego prostego na zasadzie przeciwności, że wystarczy aby wszyscy nacisnęli n i koleś jest wykickowany.

Po prostu nie kickniecie go.

Sposoby.

1. Jak wszyscy pewnie z was zauważyli hackerzy to kolesie zazwyczaj z 1 ,2 3 lvl. Zazwyczaj bo nie mają postaci z wyższym lvl, albo im szkoda bo może zostać zbanowany.

Dlatego jak lvl pozwoli to zakładajcie roomy od 11 lvl , 21+ itd. wtedy możliwość wystąpienia hackera jest bardzo mała.

2. ( np. dla lvl 11- ) przypuśćmy zakładacie nowy pokój i dołączą do was osoby. Oczywiście na początku sprawdźcie czy nie ma osób typu 1 lvl i ratio 2 ( na 95% hacker ) i kicknijcie je. A, i ustawcie nie na 7 rund, tylko na 3. Wtedy gdy hacker sie ujawni, są to przecież tylko 3 rundy, szybko miną, a po ich skończeniu kickniecie hackera. A gdy już macie stałą i sprawdzoną ekipę to dajecie sobie na 7 i 9 rund i grajcie bez hackerów.

3. Oczywiście gdy macie kumpli i ktoś ma golda to zakładajcie priv roomy i hackerów 0%.

Jeśli znacie jakieś inne sposoby to piszcie, aby można było w tych "trudnych czasach" możliwie jak najbardziej unikać hackerów.

A, i proszę nie pisać postów typu

"przeciż to oczywiste"

"od dawna o tym wiedziałem"

zakładam, że pewne osoby o tym wiedzą i to stosują, ale są na pewno takie, które o tym nie wiedziały, a przyda im się to.

Opublikowano
Dlatego jak lvl pozwoli to zakładajcie roomy od 11 lvl , 21+ itd. wtedy możliwość wystąpienia hackera jest bardzo mała.

+ 11 nic nie da ! i tak będzie przynajmniej jeden cheater

2. ( np. dla lvl 11- ) przypuśćmy zakładacie nowy pokój i dołączą do was osoby. Oczywiście na początku sprawdźcie czy nie ma osób typu 1 lvl i ratio 2 ( na 95% hacker ) i kicknijcie je.

tak się składa że w większości spotykam ludzi używających chetaów którzy mają mniejsze ratio niż 1.00 ;/

Mam jednego pytanie odnośnie tego public hacka ?

Czy on się automatycznie updatuje i nie można go wykryć punkbusterem ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

WRpublic ma auto update i jest niewykrywalny dla PB

to chyba każdy przecież wie było update i dalej działa bez zmian więc ma auto update

Opublikowano

1.jak grasz na all lub 1-10 to praktycznie zawsze będzie jeden hacker. A na roomach 11+ prawdopodobieństwo jego występowania znacznie spada.

2.oczywiście, że są hackerzy z ratiem poniżej 1.00. Ja tego nie wykluczam. Piszę tylko, że jeśli się pojawia osoba 1 lvl r 2.00 to jest to prawie na pewno hacker. A poza tym podałem sposób jak się ich pozbyć. Najpierw 3 rundy, potem ewentualnie kick i dalej swobodna gra , 7, 9 rund.

Opublikowano

to prawda, ale na tym forum piszą również osoby które mają jakiś problem w warrockiem, pytania. Mi po prostu chodzi o to, aby osoby, którym nie sprawia przyjemności granie z hackerem, aby w miarę możliwości nie były do tego zmuszone. A poza tym wilku93 jak byś zobaczył nie tylko tematy z hackami są przyklejone. Spójrz sobie chociaż na temat PB [ WINDOWS VISTA ].

Opublikowano

na 11+ jest dużo hackerów grałem man Eu_vs_Usa człenio 30lvl hackuje 46 hackuje z goldami hackują tam jest mało hackerów ale jak są to z wysokimi lvlami ale niestety na Poslkim serwerze jest sporo dzieci nawet hacker potrafi mieć rooma albo podczas gry cie kickować bo ich wyzywasz.Wyzywanie się z cheaterami na roome to już normalka kiedyś się blai ust otworzyć a teraz jadą na całego jeżeli troche spamiłem to sry można usunąć

Ps. poradnik super

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano
to prawda, ale na tym forum piszą również osoby które mają jakiś problem w warrockiem, pytania. Mi po prostu chodzi o to, aby osoby, którym nie sprawia przyjemności granie z hackerem, aby w miarę możliwości nie były do tego zmuszone. A poza tym wilku93 jak byś zobaczył nie tylko tematy z hackami są przyklejone. Spójrz sobie chociaż na temat PB [ WINDOWS VISTA ].

W przyklejonych tematach jest pomoc zwiazana z WR a nie co zrobic zeby cheater nie wszedł pozdR ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...