Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Najlepiej Zarobić?

MaTi781

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tego dropera w Imha i nie jest tak źle (może być lepiej,ale...). Po 48h ciągłego dropienia mam ok. 50kk Jakoś tak FB mi nie pasuje za bardzo ;p nie wiem czemu, ale wolę sposób z dropieniem rib/fms/kozy/jesion/antyk/srebnra/ebo i inne ;D

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Na medalach wypasionego eq nie potrzeba a można się obłowić "po pachy".. Botów tam mało a ludzi dalej już nie ma.

Ja osobiście 15 mentalem z podwojnym dropem ^ ^ przez godzine zarobilem 15kk ;)Na medalach ; ] A medal po 300k :)

Czyli medal w ok minute?. Dziwne.. mi w łatwym lochu na podwójnym dropie maxymalnie co 10 min dropiły medale.. Powiedz jeszcze że w trudnym lochu jak jeszcze nie zabiłeś mobów to już medale leciały..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie medale sa po 300k ;/ to srednio sie oplaca na medalach zarabic ;/ 50 sztuk sprzedawalem 4 dni ( ciagle otwarty sklep) a i tak wystawiałem o 50k taniej niz normalnie

ZBIERAM +.

Opublikowano

w imha najlepiej leca na 13-14 lvlu .. na 7-8-9-10-11-12 nic nie leci @ DualCorePL jak tonie leca riby i fmsy? ! ja caly czas siedze i jakos leca

76561198017353072.png
Opublikowano

Zrób postać 10-15lv Mental all pkt w silne, 1pkt. w tąpniecie, eq +6/7/8, dołącz do jakieś gildii. Nastaw opcję w bocie, aby wpłacał expa na gildię oraz odznacz, aby nie zbierał Ci żadnych śmieci typu Miecz +0. Po 5-8h można ładnie się "obłowić". Powinieneś mieć 15kk w wzwyż.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Robiłem tak ;D, ale teraz zauważyłem że Fishbot jest dużo lepszy -- zostawiałem na 24h i mialem 20-25 malzy a u mnie małże sa po 1,5kk (ale po 2kk tez zejda )

ZBIERAM +.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat można zamknąć.

ZBIERAM +.

Opublikowano

Czemu nie latwiej exp bota sciagnac i fb i zyjesz w kasie? :O

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...