Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy ustawić większe przyciąganie i zasięg działania bota

daj + ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

klikasz w bocie na dole po prawej ustawienia u gory zmieniasz na atak i ustawienia interakcji ta 1 ikona i ten pasek na maxa w prawo

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Masz bota EM2 od andrzeja zapewne... więc tak jak masz bota odpalonego w grze to w tym okienku prawy dolny róg masz "ustawienia" > zakładka Atak > Ustawienia interakcji i zaznacz to po lewej ( przyciąganie ) i pod tym masz Zasięg > przeciągnij go w prawo by więcej mobów zbierało >> i kliknij OK

Gdy naciskasz by bot czynił swoją powinność obok standardowo masz liczbe 50...zwiększą sobie ją np. do 100 i Play ;]

userbarwb.png

Opublikowano

Sam napisałeś zasięg bicia, a mi chodzi o lurowanie, bo jak włączę na max to i przywołuje ok 4 grupek chociaż w okół jest z 10

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

da się większy zasięg ustawić./..było to w jednym temacie ... głównie musisz majstrować w programi enegine czy jakoś tak

@EDIT

temat do powiększania zasięgu

To jest ukryta treść, proszę

pomogłem daj + ;]

userbarwb.png

Opublikowano

Też mam problem z przyciąganiem.. Ustawienia przyciągania na maxa - Luruje mi 1 grupke...

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o zasięg expienia a o zasięg LUROWANIA !! tam jest taki pasek dajny np do 100 a ja go chcę przesunąć np do 150 żeby lurowało te 2 grupki więcej, da się tak ??

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Może ustawiasz tylko pod mapką na 100, wejdź w ustawienia i tam tą strzałką na maxa daj, jeśli pomorze, daj - :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...