Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tureccy Hackerzy

MsKrissEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stawialem wlasnego serwa a tu nale wchodze do bazy danych a tu error turkisch cos tam i spamuje w bazie robia konta co minute niszcza baze zmieniaja haslo do bazy danych prosze o pomoc ten kto pomorze dostanie ga na moim serwie

Opublikowano

Ja bym na chwilę wyłączył serwa. Jak już to tureccy hakerzy... Ale sprawa dziwna

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Tia... kebaby im się rzuciły na mózg, z tego co widze Elcardia ma ten sam problem.

"Powodem wyłączenia serwera są ciągle ataki na nasz serwer dedykowany. Ataki są najprawdopodobniej z Turcji. Objawia się tym, że jeśli tylko uruchomimy serwer od razu wysyłane jest miliardy zapytań do naszego serwera (bazy danych) i serwer się wyłącza i psuje. Póki nie rozwiążemy tego problemu lub "koledzy z Turcji" nie przestaną nie jesteśmy w stanie włączyć serwera, bo będzie działał tylko 10 min. Naprawa trwa 20 min." ~ carbonik

No cóż, zabrali się za polskie serwery. Czemu? Kto wie.

Opublikowano

Pró♥bowalem juz dawno wasze sposoby ale jeden problem serwa sie nieda wylaczyc jakis script albo cos wgrali niewiem

Spytam sie zonniego moze pomoze lub carbonika poptytam sie tych co bardzo sie na tym znaja

Opublikowano

arab + turcja moze byc z araba turek ? To sa pojeby ;/

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Pewnie Teroryści a podszywają się pod Turków ;]

PS spróbuj od nowa zrobić baze ;]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

zrob ogranicznik zapytan do sql a dlatego zmian a hasła nic nie daje bo te wszystkie zapytania to nic innego jak Brute Force :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

kto chce 1 hit kilera pisac pw

Opublikowano

Sluchaj najlepiej wyjedz z polski wbij sie pod proxy imie nazwisko rodzine tez najlepiej zmien :D Arabb zostaw juz go ..

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

No, i sprawa jasna... :)

Hahaha, Araby. Padłem. :P

haha czyli mpc mi serwa rozjebali pieknie ur 500zl w dupe Pzdr dla całego teamu a mial byc PvP 86 lvl start hwang syr itp chuj wszystkim w dupe co mi go zniszczyli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...