Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywna Gildia <Soulofthenation> 2 Lvl Zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.. ^^ Szukam miłych i aktywnych graczy do gildii Gwarantuje mila i luźną atmosfera oraz w miare możliwości pomoc..^^ Tu napisałem krótko zasady i warunki aby wstąpić do naszej gildii..

Zasady gildii:

1. Witamy się z każdym logowaniem, nie siedzimy w ukryciu.

2. Pomagamy sobie wzajemnie.

3. Wymagana kultura: zero przeklinania, spamu, drwin czy ubliżania.

4. Nie zabijamy graczy w czerwonych strefach z niższym lvlem.

5. Najważniejsza zasada - aktywność w grze. Jeśli ktoś zmienia postać lub wyjeżdża na dłużej niech poinformuje MG lub mnie.

Warunki które trzeba spełnić:

- minimum 80lvl postaci;

- aktywna gra;

- chęć uczestnictwa w życiu gildii i forum;

- rzecz jasna narodowość polska.

Krótko o gildii:

- posiadamy prywatny kanał na TS-ie

- Posiadamy forum gildii link: http://soten.forumpolish.com dla nie zarejestrowanych dostępne są tylko 2 posty ale jak wstąpicie do gildii i się zarejestrujecie się będzie ich dostępnych znacznie więcej

- jesteśmy aktywna i przyjazna gildia

- Pomagamy sobie na wzajem i często chodzimy na triale czy Bossy do AC oraz dungi z full pt gildii

W grze kontaktować można się z:

- DarknesMagPl

- Fivrelde

- NemezisPL

- LordKG

- Rags

Dziękuję za uwagę czekam na zgłoszenia 3majcie sie

Opublikowano

a gracie w kosmosie ;) bo nie podałeś gdzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie marnuj czasu na ta gra bo niedlugo to pewnie bedzie mozna kupic za $$ stuff +40, jak to kiedys mialo miejsce (t9 sety +12 w boxach, niby loteria ale boxy byly tanie, bardzo tanie)

Na eventy nie licz bo kiedys jak zrobili pvp event miedzy gildiami to pokoje w battleground byly ze zlymi haslami (tam gm to pizdy sa, Alice szczegolnie, nie wiem czy jeszcze jest nawet) bo nie mogli zapamietac i GMi robili nowe pokoje po 2-3 razy bo nie mogli podac wlasciwego hasla, ale w koncu im sie to udalo

Na PvP tez nie licz bo to chujnia jest, nawet jak guild wara wprowadzili to to jest z gory skazane na niepowodzenie, o ile nie bylo nerfa dla magow to zapewne jest tak, ze magowie rozpierdalaja po 10 ludzi na raz

Eg. Warfar3 na Klippe to 1 z pierwszych hybryd byl, zmaxowany Magic shield + dmg z Ethera rozwalilo nawet LUCYF3Ra ktory mial swego czasu full elite set

Sry za offtop

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Byłem członkiem tej gildii. Bardzo ją polecam. Niestety z braku aktywności zostałem wyrzucony ;) Najlepsze były party na bossy AC lub na dungi. Miło to wspominam. Jeśli będę miał czas na grę zgłoszę się ;)

YossaPL :DD

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...