Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Własny Prywatny Server Top/Pko/Kop

Pinkorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pinkorek na każdych plikach można dać NPC a co to za trudność dodać new item albo coś innego?ja niedługo zrobię serva z efektem ringów server będzie trudniejszy może jutro już powstanie

sygnay.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zrób nową postać! Ona też będzie GM'em!

To jest brak wczytanej mapy ... po prostu jak odpalasz wszystko accountsrv gatesrv grupsrv to potem odpalasz gamesrv gamesrv1 .... a jeśli nie odpaszli gamesrv to mapy off możesz mieć też problem z połączeniem w gamesrv wtedy zmieniasz ip w tym pliku na 127.0.0.1 i wsio :D

Opublikowano

mam duży problem o.O ponieważ gdy włączam game server.cf to po chwili pokazuje mi sie pasek i nanim pisze log i niewiem oco hodzi :( robiłem wszystko co mi ten kolo opisał i nawet oglądałem ten poradnik i nic

prosze o pomoc :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam Windows 7 64-bitowy i mi wyskakuje błąd jak odpalam autorun.exe

"Wersja tego pliku jest niezgodna z wersja używanego systemu Windows[...]"

Da ktoś link do odpowiedniej wersji lub powie co zrobić ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłęm wszystko tak jak na tutku ale serwer włącza mi się z 20min. (liczę z pojawieniem się okna logowania) i po tym chcę zalogować się na postać admina i pisze connection filed. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Proszę o pomoc i z góry dzięki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem wszytko jak ty napisałeś ale mam błąd gdy włączam server launcher potem tą kolejność jak twoja i mam bład pisze że gamedb connection failed jest bład i gdy klikne OK to się wyłacza

Naprawiłem problem z gameDB ale mam problem teraz z GroupServer wyskakuje okienko LOG a na nim coś po chińsku bądź po japońsku napisane.Mógłby ktoś zuploadować działające pliki serwerowe to znaczy takie których nie trzeba konfigurować.?.?

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam że odświerzam, ale czy ktoś może podać linki(w pełni działające) do tego pobrania: DGPirates, IP Changer, oraz Microsoft SQL 2000 ?

Bardzo bym prosił, szukam i znaleźć nie mogę. :(

Opublikowano

Przepraszam że odświerzam, ale czy ktoś może podać linki(w pełni działające) do tego pobrania: DGPirates, IP Changer, oraz Microsoft SQL 2000 ?

Bardzo bym prosił, szukam i znaleźć nie mogę. :(

MS SQL 2000:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=18290

IP Changer:

http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Sieci-Zarzadzanie_siecia-IP_Changer/15004

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sory za odświerzenie tematu ale mam win7 home premium x64 i nie działa SQL Serwer 2000 czego urzyć w zamian ???

Spróbuj z Microsoft SQL Server 2012

rydah for life

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...