Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem, że wracam do cabala. Porbrałem, zainstalowalem , pobralem patche , odpalam gre 5minut i się wylonczyla. Przy ponownym uruchomieniu odpalil się i tam gdzie powienienem wpisywac passy wyskoczylo mi , że gameguard cos wykrył... i odpala mi sie nProtect GameGuard Error Report i jakies pliki erl wypisane ... wyłacznalem anty wira, zapore,restartowałem kompa, robilem reinstall cabala i usuwalem folder GG zeby pobral sie od nowa i nic nie pomaga -_-'

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

No wtf, masz macra w klawiaturze albo w myszce?

Chce ci pomóc a ty sie kurwa stawiasz, nie chcesz pomocy to nie pisz -.-

@Down

No to poszukaj w google co to macro?

RAsfepN.png
Opublikowano

Według mnie to coś przez komputer, walnij formata, a nie będziesz się jeb$ł :P, wtedy zadziała na 100%.

54050393129090175898.png

Opublikowano

Też przed formatem kompa miałem taki problem. Jednak w moim przypadku wystarczyło 2-3 razy odpalić cabala i wszystko działało.

Opublikowano

Formatowanie dla Cabala to lipny pomysl, zreszta jak koles nie wie, co to jest macro to w sumie niepotrzebnie wspominane bylo o formacie bo bedzie 100 pytan z serii "jak zrobic formata pomoze ktos daje plusiki i gwiazdeczki"

Jesli nadal masz ten blad to zainstaluj cabala w innym miejscu a jesli to nie pomoze to idz do wujka/cioci/babci/siostry/barata/kolegi i zainstaluj to na innym kompie- bedzie dzialalo to skopiuj folder np. na pendrive (dysk przenosny, potrzebjesz kolo 3gb afaik) i graj u siebie odpalajac gre z tego folderu

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

OMG... umie zrobić formata i gwiazdeczki to sobie mozesz w tibi poogladac... ? Macro ... nigdy sie z tym nie spotkałem, a że za bardzo się tym nie interesuje to z kad mialem wiedziec co to ?

Niewazne zrobie tak jak Wild napisal jak nie zadziala to format ;] A jak nie bedzie dzialal to gram w silka...

Opublikowano (edytowane)

Nie mam... jakbym miał to bym chyba napisał.

Jest tak zrobilem Check files. I o dziwo się odpalil ale po 5minutach gry wyłaczyl sie bez zadnego błedu i znowu to samo ^^

Edytowane przez sm0czy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...