Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hamachi ,Żaden Serwer Nie Działa !

wislak97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ściągłem wczoraj metina z 2008 roku i hamachi .

Gdy dołączam do jakiejś sieci a wszyscy np grają , ja nie mogę ani wejśc na reje ani na serwer bo wyskakuuje "Blad podczas łączenia z serwerem"

Obsługuje Nortona Internet Security i przeglądarka Mozilla . Na Explorer jest to samo .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może GA masz zablokowanego? (czerwona kula przed nickiem)? Jeśli tak,wyłącz i włącz hamachi aż będzie na zielono i wtedy próbuj.

Opublikowano

Podam Ci jakim sposobem gram ja. Ściągnij hamachi 1.0.3.0 http://pcarena.pl/search/results/4z6/1 , naspetnie wybierasz server na jakims chcesz grac i podlanczasz sie do sieci. Musisz sprawdzis czy GA(ktos kto uruchamia ten server) jest ONline na hamachi (zielona kropka/gwiazdka przy nazwie) poźniej wchodzisz w link do rejestracji na serverze (jest to ip GA podane koło jego nicku).

Gdy zarejestrujesz sie możesz pobrac spolszczenie/lanchera/klijenta danego servera. Rejestracja ejst ONline to server też powinien.W przypadku gdy server jest OFFline (bedziesz miał błąd podczas połączenia sie z serverem) musisz poprostu czekac aż GA raczy go włączyc...

Be free

Opublikowano

Antyvirus i firewall może ci blokować Hamachi co skutkuje brakiem polączenia z GA i innymi osobami w sieci

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Powody :

1.Up ;p

2. Złe spolszczenie

3. GA zablokowany

Daj IP Servera to zrobie ci nowe spolszczenie jak chcesz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wyłącz zaporę / antywirusa i wtedy próbuj... Lub jeśli masz najnowsze hamachi to skasuj je i zainstaluj stare (sam miałem taki przypadek, że najnowsze hamachi mi nie działało).

Opublikowano

Może nie przepisujcie 1 odpowiedzi z przypiskiem "Tak jak up powiedział,"

Dzielisz z kimś internet? Z sąsiadem, etc. To może być przyczyna nie działającego Hamachi.

Wersje 1.x działają znakomicie, już nie miałeś co napisać? Bynajmniej, na LF.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...