Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sp/ Spec Ops Console Unlocker

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status vac: undetected (singleplayer nie ma vaca)

Funkcje

- odblokowuje konsole deweloperska w mw2 sp

Jak uzywac

1. Spraw zeby mw2 zcrashowal, zeby wyskoczylo ci okienko czy chcesz odpalac w trybie bezpieczenstwa.

nic nie klikaj!!

2. W tym momencie musisz wstrzyknac consolesp.dll do iw4sp.exe(np winjectem)

3. Kiedy wstrzykniesz wcisnij "nie" w okienku gdzie gra sie pyta czy odpalic w bezpiecznym trybie.

4. Gra wystartuje z odblokowana konsola.

Download

http://www.speedyshare.com/files/23903040/consoleSP.rar

Skan

http://www.virustotal.com/analisis/8646d5aed9696110b0918ff9c3909e49f723c2ff3b6e011a6b6ca7e488ce2051-1279620732

http://virscan.org/report/b7ebd0c9f0741ee89510723254dc6992.html

Opublikowano

I mogę jechać na cmd w specops (w 2 osoby) np. włączyć sustainammo?

Tak, ewentualnie jakby nie wchodzilo musi wpisac ta komende tez drugi gracz.

Opublikowano

Tak, ewentualnie jakby nie wchodzilo musi wpisac ta komende tez drugi gracz.

Wszystko jasne dlaczego wszystkie komendy poza sprintem mega nie działały ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, czy ten modzik będzie działał na org. Steam Call of duty modern warfare 2 wersja 1.2? I czy zrobisz reupload (np. na speedyshare)? 

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Link odswiezony.

Mam pytanie, czy ten modzik będzie działał na org. Steam Call of duty modern warfare 2 wersja 1.2? I czy zrobisz reupload (np. na speedyshare)?

To nie jest mod. Tak, sam testowalem na steamie i dzialalo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mam to scrashować, bo nie bardzo wiem ? A chętnie bym pograł z kolegą.

Zakoncz proces w menadzerze urzadzen.

Opublikowano

Mam pytanie co do Pkt.:

"2. W tym momencie musisz wstrzyknac consolesp.dll do iw4sp.exe(np winjectem)"

Do tego trzeba jakiś program? Ten Winject? Czy można to jakoś ręcznie wkleić? ;p? Jak tylko Winjectem to mi ktos na pw napisze jak go obsluzyc ;p

Opublikowano

Mam pewien problem : Zrobilem wszystko jak jest w poradniku ,ale po "wstrzyknięciu" wyskakuje mi "program iw4mp.exe przestel dzialac . Nie wiem czy cos robie nie tak czy toblad systemu ?

jak by cos mam win7

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Mam pytanie co do Pkt.:

"2. W tym momencie musisz wstrzyknac consolesp.dll do iw4sp.exe(np winjectem)"

Do tego trzeba jakiś program? Ten Winject? Czy można to jakoś ręcznie wkleić? ;p? Jak tylko Winjectem to mi ktos na pw napisze jak go obsluzyc ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/164227-tutjak-wstrzykiwac-dll-do-procesu/

Mam pewien problem : Zrobilem wszystko jak jest w poradniku ,ale po "wstrzyknięciu" wyskakuje mi "program iw4mp.exe przestel dzialac . Nie wiem czy cos robie nie tak czy toblad systemu ?

jak by cos mam win7

Mi tam na win7 smigalo.

Opublikowano

No Smiga Konsolka :) Thx ale nie znam komend dajcie mi na duzo hp albo na nieskończoność i na nieskończony speed ;p o juz nie trzeba ;d chyba ze na live good moda xD

Opublikowano

jak by cos mam win7

Podpisuje się. Mi również wyskakuje taki błąd.

Ty możesz jeszcze sprawdzić innym wstrzykiwaczem plików podobnym do Winject'a. Ale u mnie te inne również nie działają. ;x

zelka91.png
Opublikowano

Ok, działa... ale nie znam komend :P

Podpisuje się. Mi również wyskakuje taki błąd.

Ty możesz jeszcze sprawdzić innym wstrzykiwaczem plików podobnym do Winject'a. Ale u mnie te inne również nie działają. ;x

Postępuj zgodnie z instrukcją!

Daj minusa!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tutaj masz:

http://www.4shared.com/file/Spg-MplZ/consoleSP.html

a tu skan ;)

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/0e9e079d3b7d04975881ed14111dbb5bf383398f

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam taki problem: Kiedy wyłączyłem już gre menedżerem zadań to włączam gre jeszcze raz,i wyskakuje ten komunikat o trybie bezpiecznym etc. nic nie klikam.Włączam Winjecta wybieram pliczek consolesp (czy jakoś tak) i wybieram iw4sp,wstrzykuje.I po wstrzyknięciu mam komunikat że gra przestała działać czy jakoś tak,i klikam "OK" i wyłącza mi sie gra :( Mam Win XP.Mógłby ktoś mi pomóc :(?

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Wy to macie problemy jakies wstrzykiwanie cuda nie widy scraszowanie:P Jest na to łatwiejszy sposob aby grac w spec ops z kolega bez steama:P

zaraz dam edita i wytlumacze wszystko po kolei:)

1.Gdy powklejałeś już wszystkie pliki do Multiplayer ściągnij tego crack’a i wklej go do głównego katalogu z grą(gdy juz mozecie grac w multi bez steama z alteriwent) :

http://www.przeklej.pl/plik/crack-by-damian-zip-0015m80ne1dc

2.Sciagasz hamachi tworzysz siec kolega tez sciaga i do niej dołącza:)

3.Ściągasz steama tworzysz konto i sie na nim logujesz(nic wiecej nie trzeba robic tylko sie zalogowac, potrzebne jest to po to zeby was połaczyc inaczej nie da rady:()

4.Teraz utwórz skrót od pliku TeknoGods_MW2SP i wklej na przykład na pulpit(tylko ten kto chce dołaczyc czyli nie bedzie hostem)

5.Kliknij prawym przyciskiem myszki na utworzony skrót -> właściwości i w rubryce ELEMENT DOCELOWY dopisz po spacji --ip=xx.xxx.xxx.xxx (ip z hamachi oczywiscie:))

("D:\Program Files\COD MODERN WARFARE 2\TeknoGods_MW2SP.exe" --ip=xx.xxx.xxx.xxx)tak ma mniej wiecej wygladac

6.W miejsce x ma być IP twojego kolegi ( np. z hamachi)

7.Hoster włacza gre przez teknogodsa(nie crack tylko normalnego:)) wybiera operacje specjalna i wtedy ten co chce dołączyc wlacza gre przez odpowiednio zeedytowany skrot teknogods(patrz punkt 4 i 5)

8.Dołączający naciska misje specjalne(kolo kampani obrazek:P) i naciska f12 jak za pierwszym razem sie nie uda to do skutku

9.Na koniec ten który wybierał misję klika na Start Op i gotowe

10.NAT musi byc open!!!

Cos nie dziala pisac mi na priv to zobaczymy co da sie zrobic:) aha i proszę o ++++:)

Ktoś próbuje moim sposobem??? piszcie posty jak tak potem dacie edita bo nie wiem czy ktoś wogole probuje:P

I jakby ktos nie mial partnera do grania do ja czasem moge zagrac:P kolega pomogl mi ukonczyc 1 misje specjalna(oprocz tych co tylko na 2 osoby sie da:P) ktora mi wlasnie brakowala przeszedlem wszystkie na weteranie takie trudne nie bylo:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...